Galatasaray'a Devrim Özkan da yetmedi

28.08.2024 - 10:06 | Son Güncellenme: 28.08.2024 - 10:12

Lucas Torreira ile yeniden barışan oyuncu Devrim Özkan, Galatasaray-Young Boys karşılaşmasında sevgilisini yalnız bırakmadı. Ancak güzel oyuncunun desteği bu kez sarı kırmızılılara yetmedi.

Galatasaray'a Devrim Özkan da yetmedi

AJANSSPOR - HABER

Lucas Torreira ile yeniden barışan Devrim Özkan, Galatasaray-Young Boys karşılaşmasında sevgilisini yalnız bırakmadı. Başarılı futbolcu ve Devrim Özkan'ın maç öncesindeki görüntüleri gündem olurken maç sonunda güzel oyuncudan açıklama geldi.

Devrim Özkan ile Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ayrılığı kısa sürdü. Aşıklar yeniden barıştı. Yeniden bir araya gelen çiftten Özkan sevgilisini maçta yalnız bırakmadı.

Maç öncesi Özkan sahayı görmeye çıkan Lucas Torreira'ya başarlar diledi. Torreira da sevgilisini elinden öperek sosyal medyayı salladı.

Devrim Özkan'ın sahada olduğu maçları kabetmeyen Galatasaray'ın şansı bu sefer yaver gitmedi. Sarı kırmızılılar 3-2'nin rövanşında sahasında İsviçre ekibi Young Boys 1-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Galatasaray yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Mağlubiyetle biten karşılaşma sonrası konuşan Devrim Özkan aracına giderken görüntülendi. Başarılı oyuncu, karşılaşmayla ilgili "Torreira her zamanki gibi mükemmel oynadı. Şansımız böyleymiş. Vardır bir hayır. Seneye inşallah" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler