Eski Wimbledon şampiyonu Garbine Muguruza, Hayranıyla Evleniyor

Orhan Gülek
01.06.2023 - 18:09 | Son Güncellenme: 01.06.2023 - 18:16

Eski Wimbledon şampiyonu Garbine Muguruza, 2021 ABD Açık Tenis Turnuvası sırasında, selfie çektirirken tanıştığı hayranı Arthur Borges ile evleneceğini duyurdu.

Eski Wimbledon şampiyonu Garbine Muguruza, Hayranıyla Evleniyor

AJANSSPOR - HABER

Eski bir Wimbledon şampiyonu olan Garbine Muguruza, sokakta rastladığı ve sonrasında aşık olduğu bir hayranıyla evleneceğini açıkladı.

"Sokakta onunla karşılaştım"

2017 Wimbledon ve 2016 Fransız Açık zaferini elde eden Muguruza, 2021 ABD Açık zamanında kendisinden bir selfie çekmek isteyen Arthur Borges ile tanışmıştı. Bu rastlantısal karşılaşma sonucunda Borges ile ilişki yaşamaya başlayan İspanyol tenisçi, o günkü olayı "Otelim Central Park'a yakındı ve canım sıkılıyordu. Bir yürüyüş yapmaya karar verdim ve sokakta onunla karşılaştım. Birden bana 'ABD Açık'ta başarılar' dedi. 'Ne kadar yakışıklı' diye düşündüm." şeklinde anlattı.

Borges'den Muguruza'ya evlilik teklifi

Borges ile tanıştıktan iki yıl sonra, genç adam Muguruza'ya İspanya, Marbella'da evlenme teklifinde bulundu. Muguruza, evlilik teklifine evet dedikten sonra 881 bin takipçili Instagram sayfasından "'Merhaba' dediğinde beni kendine bağladın." mesajını yayınladı.

İlgini Çekebilir
Novak Djokovic'ten tarihi başarı! Rekor kırdı...
Habere Git

Tenise ara verdi

Muguruza şu anda tenisten bir mola vermiş durumda ve yaz boyunca ailesi ve arkadaşlarıyla daha fazla zaman geçirmeyi planlıyor.

Senin için hazırladığımız haberler