Ünlü sanatçılar engelli sporculara sayı atamadı

03.12.2015 - 16:16 | Son Güncellenme: 03.12.2015 - 16:16

Ünlü sanatçılar 3 Aralık'ta engellilerle basketbol oynadı.. Sanatçılar maçta sayı bulamadı..

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun organizasyonuyla “engellilere farkındalık yaratmak amacıyla” , Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, ünlü sanatçılar ( Anıl İlter, Aras Aydın, Arzu Oruç, Ayşegül Günay, Berk Oktay, Burak Sarımola, Burç Kümbetlioğlu, Cihan Ercan, Emre Kızılırmak, Itır Esen, İsmail Demirci, Melih Selçuk, Mert Kurdal,  Ruhi Sarı,Tuğba Özay, Uzay Kanat Heparı) ile BJK RMK Marine Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı gösteri maçı yaptılar.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde oynanan  karşılaşmayı   BJK Genel Koordinatörü Levent Çifter, RMK Marine Tersanesi Genel Müdürü Adnan Nefesoğlu,  BJK RMK Marine Genel Menajeri Erdem Göksel de izledi. 

Yeşilyurt Spor Kulübü Kapalı Salonu’nda gerçekleşen gösteri maçı renkli görüntülere sahne olurken, sanatçıların maçta sayı bulmakta zorluk yaşaması dikkatlerden kaçmadı.

Bakırköy Belediyesi tarafından ünlü sanatçıların tekerlekli sandalye ile basketbol oynaması için alınan 10 tekerlekli sandalye karşılaşmanın ardından ihtiyaç sahiplerine Başkan Kerimoğlu ve ünlü sanatçılar tarafından hediye edildi.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu BJK RMK Marine sporcu ve yöneticileri ile etkinliğe destek veren ünlü sanatçılara plaket verdikten sonra yaptığı konuşmada şunları söyledi:” 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde duyarlılık ve farkındalık yaratmak amacıyla bu organizasyonu düzenledik. Sanatçı arkadaşlarımıza ve Beşiktaş Spor Kulübü’ne verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Toplumun %7-8’inin engelli olduğunu düşünürsek sorumluluğumuz daha fazla artmaktadır. Engelli yurttaşlarımızın engellerini aşması için hepimize büyük görev düşüyor. Engellilerin istihdama ve üretime katılabilmesi, aktif sosyal yaşamın içinde olabilmesi için biz Bakırköy Belediyesi olarak çok çaba sarf ediyoruz, artırarak etmeye de devam edeceğiz.”

Senin için hazırladığımız haberler