Habertürk Spor Müdürü Emin Çağlar Ayrıldı

Akın Ungan
01.07.2023 - 19:01 | Son Güncellenme: 01.07.2023 - 19:15

Spor medyasında bir isim daha kanalıyla vedalaştı. Habertürk Spor Müdürü ve Spikeri Emin Çağlar, kendi isteğiyle kanalla yollarını ayırdığını duyurdu. İşte detaylar.

Habertürk Spor Müdürü Emin Çağlar Ayrıldı

AJANSSPOR HABER

Spor medyasında bir ayrılık haberi daha geldi. Son dönemde birçok ismin kanalla vedalaştığı Habertük TV'den bir üst düzey ayrılık haberi daha geldi. Kanalın ünlü spor spikeri ve müdürü görevinden ayrıldı.

Son anonsunda istifasını duyurdu

2010 yılından bu yana; tam 13 yıldır Habertürk TV çatısı altında yer alan spor müdürü Emin Çağlar, son bülteninde kanalla vedalaştığını duyurdu. Çağlar, muhabir olarak girdiği kanaldan spor müdürü pozisyonundayken kendi isteğiyle ayrıldığını duyurarak, yeniden buluşma temennisinde bulundu.

Fatih Altaylı ile gündem yarattı

Haziran 2010'da D Spor’dan Habertürk TV'ye trasfer olan Emin Çağlar, uzun yıllar spiker, editör ve maç spikeri olarak çalıştıktan sonra spor müdürlüğünü de üstlendi. Çağlar, bu süreçte Bloomberg HT, Show TV ve Show Max kanallarında EURO 2016 Grup Eleme maçlarını anlattı.

İlgini Çekebilir
beINSports ünlü moderatörle ayrıldı
Habere Git

Gazete Habertürk Cumartesi ekine spor yazıları da yazan Çağlar, Bloomberg TV'de ünlü gazeteci Fatih Altaylı'nın yorumcusu olduğu "Spor Saati" programında 4 yıl boyunca moderatörlük yaptı. Program defalarca spor medyasında manşetlere taşındı.

"Oyunun Hikâyesi" ile sıra dışına çıktı

Emin Çağlar, aynı kanalda Eylül 2021'den itibaren "Oyunun Hikâyesi" isimli bir spor söyleşi programı hazırlayıp sundu. 89 hafta süren programda içeriği, konukları ve seviyesiyle seçkin bir program olarak ayrıştı.

Bir yayın yaptı TFF Başkanı Aydınlar istifa etti

Kariyeri boyunca önemli haberlere imza atan Emin Çağlar'ın 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden UEFA'nın değil Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) men ettiğini ortaya çıkaran yayınıyla gündemin akışını değiştirmişti. Bu yayında gerçeğin ortaya çıkmasından sonra dönemin TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, görevinden istifa etmişti.

İlgini Çekebilir
Hasan Şaş, 3 yıl sonra geri dönüyor
Habere Git

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Tv-Sinema Bölümü'nden mezun olan Emin Çağlar, henüz öğrenciyken mesleğe 2001'de İzmir TV'nin spor servisinde adım attı. 2004'te CNNTürk'e giren ve burada spikerlik hayalini de hayata geçiren Çağlar, 2008-2010 yılları arasında Dspor ve Radyospor'da da spikerlik yaptı. 41 yaşındaki Emin Çağlar, bir süre dinlendikten sonra kariyerine nasıl yön veceğini kararlaştıracak.

Ayhan Şensoy da Habertürk'ten ayrıldı

Emin Çağlar'ın müdürlüğünü yaptığı Habertürk Spor Servisi'nin deneyimli muhabiri Ayhan Şensoy da geçen aylarda kurumla yollarını ayırmıştı. Habertürk TV'de özellikle seçimlerden sonra diğer departmanlarında da çok sayıda kişi kanalla yollarını ayırdı.

Güntekin Onay da beINSports'tan ayrıldı

Spor medyasında adeta yaprak dökümü yaşanıyor. Ajansspor, iki gün önce ünlü spor spikeri ve programcısı Güntekin Onay'ın beINSports'tan ayrıldığını, Onay'ın Sport Digitale'e geçmesi beklenirken, eski ünlü futbolcu Hasan Şaş'ın da aynı kanalda yorumculuğa döneceğini de duyurmuştuk.

Senin için hazırladığımız haberler