Ünlü televizyoncudan Ertem Şener'e: Şaklaban!

Eren Tuncay
15.09.2021 - 11:10 | Son Güncellenme: 15.09.2021 - 11:33

Ünlü muhabirlerden Akın Sel, Ertem Şener'in TV100 ekranlarında Beşiktaş - Dortmund maçı için yaptığı tahminden sonra eleştirilerde bulundu.

Ünlü televizyoncudan Ertem Şener'e: Şaklaban!

AJANSSPOR - HABER

TV100 kanalında sunduğu programda temsilcilerimizin Avrupa maçlaırna tahminler yapan Ertem Şener, Beşiktaş'ın Dortmund'a 3-1 mağlup olacağını yazmıştı.

Bunun üzerine ünlü televizyoncu ve muhabirlerden Akın Sel, sosyal medya hesabından Ertem Şener'e "Şaklabanlık yapıyorsun" dedi.

İşte Akın Sel'in paylaşımları...

"Biz Türkiye’nin 10 yıl geçilmeyen spor programlarını yaparken sanırım lisede falandın.. Ben Beşiktaş maçlarını yazarken, röportajlarını yaparken sen okulda kopya falan çekiyordun. Şimdi sana direk söylüyorum böyle şaklabanlıklarla reyting yapılmaz."

"Beşiktaş kazanırsa üzüleceksin"

"Sen bir de Beşiktaş Dortmund maçını anlatacağım falan tweetleri attın. Ben dinlemem izlemem de seni ama bu maçı hangi yürekle anlatacaksın? Beşiktaş inşallah kazanırsa sen şimdi sevinecek misin? Resmen üzüleceksin skoru bilemedim diye."

"Bunun affı yok"

"Beşiktaş kazanır, kaybeder veya berabere kalabilir. Ama bunu elinde A4 kağıdıyla 3-1 mağlup olacak şekilde koskoca Beşiktaş camiasını tahrik ederek yapamazsın. Son olarak, hayatının en büyük hatasını Türkiye’nin en büyük camiasına karşı yaptın. İşin kötüsü bunun affı da yok."

Senin için hazırladığımız haberler