Profesyonel tenisçi kilosunu eleştiren hayranlarına küfür etti!

13.04.2021 - 21:52 | Son Güncellenme: 13.04.2021 - 22:12

Son dakika haberleri... Rus tenisçi Alla Kudryavtseva, fazla kilolarından ötürü kendisini eleştiren tenis takipçilerine küfür etti. İşte detaylar...

Profesyonel tenisçi kilosunu eleştiren hayranlarına küfür etti!

AJANSSPOR - MAGAZİN

WTA Charleston çiftlerde mücadele eden Alla Kudryavtseva, sosyal medya üzerinden fiziğini eleştiren tenis seyircisine küfürlü yanıt verdi. 2014 yılında kadınlar çiftlerde 15. sıraya kadar yükselme başarısı gösteren Rus tenisçi; hamilelikten ötürü aldığı kiloları geri verememişti. Bugün, bu konuya değinen Kudryavtseva; kilosunu eleştiren tenis hayranlarını ağır şekilde eleştirdi. Rus tenisçi, "Beni rahat bırakın..." dedi. 

"Hamilelik sırasında çok kilo aldım..."

33 yaşındaki profesyonel Rus tenisçi Alla Kudryavtseva, fiziği nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuldu. Bugün, kendisine gelen eleştirileri yanıtlayan sporcu bir de küfür etti. Kudryavtseva, "Henüz 20 yaşında olanlar ve hamilelik sürecinde hiç kilo almayanlar... Hamileliğim sırasında çok kilo aldım ve bu kilolardan kurtulabilmek için çabalıyorum. Denedim, çalıştım ve tenis kortuna geri döndüm. Şimdi beni rahat bırakın. F... y..." şeklinde konuştu.

Kariyeri boyunca 3 milyon Dolar'ı aşkın ödül parası toplayan Kudryavtseva, hamilelik sürecinde tenisi bırakma noktasına gelmiş; 2014'de çiftlerdeki rekoru zaman içerisinde 54'ten 500'lere gerilemişti. 

Senin için hazırladığımız haberler