Ünlü yorumcu açıkladı: "Ferdi Kadıoğlu ve Barış Alper Yılmaz transfer yaptı"

Cem Ergün
03.07.2024 - 14:22 | Son Güncellenme: 03.07.2024 - 14:36

A Milli Takım'ın EURO 2024'te Avusturya'yı yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Tümer Metin, "Ferdi Kadıoğlu ve Barış Alper Yılmaz transfer yaptı" diye konuştu.

Ünlü yorumcu açıkladı: "Ferdi Kadıoğlu ve Barış Alper Yılmaz transfer yaptı"

AJANSSPOR HABER

EURO 2024 son 16 turunda Türkiye, Avusturya'yı Merih Demiral'ın golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı ve çeyrek finalde Hollanda'nın rakibi oldu. Bu karşılaşmayı Tivibu Spor'da değerlendiren eski milli futbolcu Tümer Metin, Kırmızı-Beyazlıların yıldız isimleri Ferdi Kadıoğlu ve Barış Alper Yılmaz hakkında iddialı konuştu.

Ferdi'den müthiş istatistik

Ferdi Kadıoğlu, Avusturya karşısında gösterdiği performansla istatistikleri alt üst etti. Ferdi, Opta verilerine göre; EURO 2024'te 5+ şut pası veren (11), top kapan (10), pas arası yapan (7), ikili mücadele kazanan (28) ve çalım atan (5) tek oyuncu olmayı başardı.

Zirvede yer aldılar

Ayrıca hem Ferdi Kadığlu hem de Barış Alper Yılmaz, OPTA verilerince EURO 2024'te Türkiye formasıyla en çok mesafe kat eden iki isim olarak zirvede yer aldı.

"Transfer yaptılar

Tümer Metin, iki yıldızımız hakkında karşılaşmanın ardından şu ifadeleri kullandı: "Oyun içinde çok iyiydiler, Barış Alper Yılmaz ve Ferdi Kadıoğlu bugün transfer yaptılar. Tutamazsın."

"İkonik bir kurtarış"

Metin, Milli Takım'ın başarılı kalecisi Mert Günok'un son saniyelerdeki kurtarışı hakkında da şu yorumu yaptı: "Milli Takım'da herkes çok iyi oynadı. Sanıyorum bir Dünya Kupası'ydı Mert Günok Gordon Banks, İngiltere adına nefis bir kurtarış yapmıştı. Onu da geride bıraktı ve maçı aldı bize getirdi. Seneler sonra da fotoğrafta kalacak bir kuratarış. Çok ikonik bir kurtarış. Tebrik ediyorum Mert'i."

Senin için hazırladığımız haberler