Rıdvan Dilmen: "Ben böyle bir şey görmedim hiç"

İsa Kethüda
12.11.2023 - 22:22 | Son Güncellenme: 12.11.2023 - 22:25

Ünlü yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, TV8.5 kanalında yayınlanan “%100” adlı programda Beşiktaş - Başakşehir maçını yorumladı. İşte detaylar…

Rıdvan Dilmen: "Ben böyle bir şey görmedim hiç"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Ligi’nin 12. hafta karşılaşmasında Beşiktaş’ın Başakşehir’i 1-0 yendiği müsabakayı yorumlayan Dilmen, “Üç santrforunun ikisi yok, Rashica milli takıma gitmiş, sakat oyuncuların var… Maçın sonlarına doğru Rıza hocanın istediği oyuna doğru gitti maç” açıklamasını yaptı.

"Beşiktaş çok ilginç bir takım"

61 yaşındaki eski milli futbolcu, Beşiktaş’ın sakat oyuncularının çıkması sonrası bulduğu golden sonra skoru korumaya gittiğine değindi. Rıdvan Dilmen, “Beşiktaş çok ilginç bir takım. Bahtiyar ve Ghezzal çıktı. Beşiktaş’ta solak oyuncu kalmadı daha sonra 1-0’ı buldu ve skoru koruma iç güdüsüne gitti takım” dedi.

"Şenol hoca gittikten sonra direkt Rıza hoca gelseydi…"

Şenol Güneş’in istifası sonrası direkt Rıza Çalımbay’ın gelmesi gerektiğini söyleyen yorumcu, “Burak hocadan bağımsız olarak söylüyorum, Şenol hoca gittikten sonra direkt Rıza hoca gelseydi Beşiktaş’ın daha çok puanı olurdu. Çünkü Burak hoca hazır değildi ve o da beklemiyordu” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Rıza Çalımbay: "Ghezzal ağladı, anlamadık"
Habere Git

"Ben böyle bir şey görmedim hiç"

Eski futbolcu, Rebic’in sarı kartı sonrası cezalı duruma düşmesi hakkında “Mentali düşük Beşiktaş’ın mesela Rebic, ikşnci kez ligde ilk 11’de oynadı ve sarı kart gördü cezalı duruma düştü. Ben böyle bir şey görmedim hiç. Demek ki oyuncu mutsuzmuş. Burak hocadan bağımsız olarak söylüyorum bunları” yorumunu yaptı.

Dilmen: Rıza Çalımbay’ın yeri başkadır

Futbolculuk kariyerinde sadece Beşiktaş forması giyen Rıza Çalımbay için övgüler sarfeden Rıdvan Dilmen, “Rıza Çalımbay’ın yeri başkadır Beşiktaş taraftarlarında ve öyle de olmalıdır. Allah yolunu açık etsin Rıza hocanın” dedi.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal: "Bu takıma karşı kim böyle oynadı?"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler