Nihat Kahveci: "Muslera'nın Heyekelini Dikin"

İsa Kethüda
02.02.2023 - 09:03 | Son Güncellenme: 02.02.2023 - 09:12

Ünlü yorumcu ve eski futbolcu Nihat Kahveci, Galatasaray-Ümraniyespor maçı sonrası Fernando Muslera'nın heykelinin dikilmesinin gerektiğini söyledi...

Nihat Kahveci: "Muslera'nın Heyekelini Dikin"

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında HangiKredi Ümraniyespor'u 3-2 mağlup etti ve üst üste 11. galibiyetini elde etti. Ünlü yorumcu ve eski futbolcu Nihat Kahveci, TRT Spor'da yayınlanan programda karşılaşmayı değerlendirdi. Skorer'in derlediği habere göre işte Kahveci'nin açıklamaları...

" Abdülkerim defansif görevlerini yapmayıp gol katkısı yapması da inanılmaz"

Abdülkerim Bardakcı'nın performansı hakkında konuşan eski futbolcu, "Galatasaray psikolojik olarak rakiplerine baskı kurmaya devam ediyor. Yenik duruma düşüp 3-2 kazandılar maçı. Şampiyonluk yolundaki rakipleri bugün puan kaybedecekler mi? diye düşünürken Icardi sahneye çıktı. Abdülkerim defansif görevlerini yapmayıp gol katkısı yapması da inanılmaz" dedi.

"Olmadı ama olacak dedik gol ilk yarıda"

Galatasaray'ın ilk 15 dakikada kalesinde rakibine verdiği pozisyonlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kahveci, "İlk 15 dakikada 2 pozisyon gördü kalesinde Galatasaray birinde gol yedi. Bunun yanında herkes rakip ceza sahasına girdi. Olmadı ama olacak dedik gol ilk yarıda" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Okan Buruk'tan rotasyon kararı! Sol bek...
Habere Git

"Icardi, her vurduğun da gol olmaz ama artık"

Mauro Icardi'nin performansını yorumlayan Kahveci, "Icardi, her vurduğun da gol olmaz ama artık. Bu kadar tartışılmaz bir yetenek olamaz ceza sahası içinde. Abdülkerim 1 gol 1 asiste evrilen bir yapıya evrildi" ifadelerini kullandı.

"Dik Muslera'nın heykelini gerçekten böyle bir performans"

Fernando Muslera'nın heykelinin dikilmesi gerektiğini belirten Nihat Kahveci, "Böyle bir şey yok artık Muslera. 11 maçı kazanan Galatasaray'da hep Muslera'yı konuşuyoruz. Bunu nasıl başarıyorsun? İstikrar abidesi. Dik heykelini gerçekten böyle bir performans" açıklamasını yaptı.

"Şampiyonluk havasına girmiş bir Galatasaray'ı görüyoruz"

Galatasaray'ın yıldızlarının performansları hakkında konuşan Nihat Kahveci, "Torreira basmadık yer bırakmadı. Icardi, Torreira, Nelsson, Muslera omurilik sapasağlam. Abdullah hoca derbileri iyi oynuyor ama Galatasaray haftaya net bir favori olarak çıkacak. Takımdaki herkes mutlu. Şampiyonluk havasına girmiş bir Galatasaray'ı görüyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

İlgini Çekebilir
Güneş'ten Amir kararı! Sivasspor maçında...
Habere Git

"Galatasaray'a karşı Ümraniye'nin oynadığı futbolu alkışlıyorum"

Son olarak Ümraniyespor'u tebrik eden Nihat Kahveci, "İşin gerçeği savunma zaafiyetlerin olsa da Galatasaray olarak kaliteli ayakların olursa kazanırsın düşüncesini gördük. Ümraniyespor'da Geraldo, Avanou müthiş oynadı. Galatasaray'a karşı Ümraniye'nin oynadığı futbolu alkışlıyorum. Atan tutan formda oldu mu ne olursa olsun ligde lider olabiliyorsun işte böyle" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler