Uğur Karakullukçu'dan Joao Mario iddiası! Galatasaray...

05.09.2024 - 16:12 | Son Güncellenme: 05.09.2024 - 16:22

Ünlü futbol yorumcusu Uğur Karakullukçu, Beşiktaş'ın transfer ettiği Portekizli futbolcu Joao Mario hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu. Detaylar...

Uğur Karakullukçu'dan Joao Mario iddiası! Galatasaray...

AJANSSPOR - HABER

Uğur Karakullukçu, Beşiktaş'ın Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Joao Mario'nun Galatasaray'a da önerildiğini iddia etti.

Beşiktaş'ta Joao Mario hamlesi

Beşiktaş, son 3 sezondur Portekiz ekibi Benfica'nın formasını giyen orta saha oyuncusu Joao Mario'yu kadrosuna kattı. Mario, 2024-2025 sezonu boyunca kiralık olarak Siyah-Beyazlı kulübün formasını giyecek.

Joao Mario iddiası

Uğur Karakullukçu, Beşiktaş'ın kiralık olarak transfer ettiği Joao Mario hakkında konuştu. Mario'nun Galatasaray'ın da ihtiyacı olan profilde bir futbolcu olduğu yorumunu yapan Karakullukçu, 31 yaşındaki oyuncunun Sarı-Kırmızılılara da önerildiğini iddia etti.

"Galatasaray'ın bütün ihtiyacı olan bölgelerde oynuyor"

Uğur Karakullukçu'nun, Joao Mario hakkındaki yorumu şu şekilde: "Beşiktaş'ın aldığı Joao Mario, Galatasaray'ın bütün ihtiyacı olan bölgelerde oynuyor. Joao Mario, Galatasaray'a da önerilmiş."

"Rabiot fantezisi yüzünden"

Sözlerine devam eden Karakullukçu, "Galatasaray yönetimi, Rabiot fantezisi yüzünden kendisini bu duruma düşürdü. Orta saha ve kanatsız kaldı" şeklinde konuştu.

Benfica karnesi

Hem kanat hem de orta saha bölgelerinde forma giyebilen Joao Mario, Benfica formasıyla 149 maça çıktı.

31 yaşındaki futbolcu 41 kez merkez orta saha, 27 kez orta sahanın solu, 26 kez orta sahanın sağı, 24 kez sol kanat ve 13 kez sağ kanat da forma giydi.

Portekizli yıldız 36 gol ve 26 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler