Ünlü yorumcudan Osimhen açıklaması: "Maradona'dan sonra"

03.09.2024 - 13:14 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 13:40

Galatasaray, Napoli'nin dünyaca ünlü futbolcusu Victor Osimhen'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Osimhen'i eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci değerlendirdi.

Ünlü yorumcudan Osimhen açıklaması: "Maradona'dan sonra"

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, İtalya Serie A'da Napoli'nin formasını giyen 25 yaşındaki Nijeryalı forvet oyuncusu Victor Osimhen'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İstanbul'a gelen Osimhen'in transferinin gün içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Sarı-Kırmızılıların yeni transfer hamlesi Victor Osimhen'i Kontraspor YouTube kanalında değerlendiren Nihat Kahveci, Nijeryalı yıldızdan övgüyle bahsetti.

"Nokta atışı transfer"

Victor Osimhen'i, "Nokta atışı transfer" olarak değerlendiren Nihat Kahveci, "Eleştiri zamanı eleştiri, övgü zamanı övgü gerekiyor. Osimhen, Galatasaray forması giyinecek mi? Tebrik ediyorum. Nokta atışı transfer. Attığı goller, istatistikleri ortada. Tekli oynat, çift oynar, kenarda oynat, kafayla atar, ayakla atar her şekilde atar" dedi.

"İtalya'da gol kralı olmuş tüm forvetleri getirdik"

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın forvet oyuncularına dikkat çeken Kahveci, "İtalya'da gol kralı olmuş tüm forvetleri getirdik. Icardi, Dzeko, Immobile ve Osimhen... Ben böyle isimlerin gelmesini çok seviyorum. Mutlu oluyorum. Bizi çok gollü maçlar, çok iyi maçlar bekliyor. Türkiye sınırları içerisinde oynayacak, Galatasaray'da oynayacak Osimhen'e canı gönülden başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
"Osimhen olayının perde arkasını anlatırsam birkaç kişi tutuklanabilir"
Habere Git

"Maradona'dan sonra"

Osimhen'in Napoli'deki başarısına dikkat çeken Nihat Kahveci, şu yorumu yaptı: "Bu her yerden manşet olur. Çünkü böyle bir futbolcuydu. Büyük bir transfer yapması bekleniyordu. Maradona'dan sonra sen gel, goller at ve Napoli'yi şampiyon yap. Unutulmaz, tarihe geçmiş bir oyuncuydu. Galatasaray'a bu transfer yakıştı"

Senin için hazırladığımız haberler