"Unutamadığım maç..."

09.04.2020 - 23:49 | Son Güncellenme: 09.04.2020 - 23:56

"Unutamadığım maç..."

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü'nde forma giyen tecrübeli futbolcu Ali Çamdalı, A Spor'un sevilen programı "Son Sayfa" programına özel açıklamalarda bulundu. İşte Ajansspor'un sizler için derledikleri...

"Tecrübeli bir futbolcu olduğum için..."

Liglere verilen arada evde nasıl vakit geçirdiğinden bahseden Çamdalı "Açıkcası bu dönemi dolu dolu bir şekilde geçiriyorum. Evde 3 çocuk olunca erken saatte güne başlıyoruz. Onların uzaktan eğitiminine yardımcı oluyorum. Kendime de vakit ayırmaya çalışıyorum. Farklı konularda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Kitap okuyorum, yabancı dilimi geliştiriyorum. Tabi bunun yanında idmanlarımıza ev şartlarında bile olsa da bir şekilde devam ettiriyoruz. Kulübümüzün bize verdiği günlük program var. Ayrıca tecrübeli bir futbolcu olduğum için kendime ekstra antrenman metotları uyguluyorum"

"Avrupa hayalim var"

Futbolu bıraktıktan sonra yine futbolun içerisinde kalmak isteyen Ali Çamdalı: "Futbolu bıraktığım zaman yine futbolun içinde kalmak istiyorum. Sportif direktörlük görevi olur mu bilmem ama hocalık olarak bir şeyler yapmak istiyorum. Bu yüzden dediğim gibi yabancı dillere ağırlık veriyorum. Daha farklı diller öğrenmeye çalışıyorum. Avrupa hayallerim ve kendimce kurduğum küçük ve büyük hayallerim var."

Unutamadığım maç...

Konyaspor'da unutamadığı maç olarak: "Başakşehir'e karşı oynadığımız ve kazandığımız Ziraat Türkiye Kupası maçı. Hem kulüp olarak, hem de kendimiz için büyük bir adımdı. Sonunda Avrupa kupasını aralamıştık." ifadelerini kullandı.

Kendi mevkisinde oynayan ve şu anda aktif bir şekilde Spor Toto Süper Lig ve Avrupa'da forma giyen futbolculardan en çok beğendiği isimleri sıralayan Çamdalı: "Ligimizde yerli olarak: Emre Belözoğlu'nu beğeniyorum. Lider biri ve hem kişiliği, hem de oynadığı mevki sayesinde takımı yönetiyor. Yabancı olarak ise: Luiz Gustavo. Emre'den uzak biri değil. Lider vasıtlı bir oyuncu. Avrupa  futbolunda ise: Barcelona'dan Frenkie De Jong'u beğeniyorum. Geleceğin yıldızlarından birisi."

Senin için hazırladığımız haberler