Uruguay'ın Dünya Kupası kadrosu açıklandı! Muslera, Torreira ve Maxi Gomez...

Orhan Gülek
11.11.2022 - 11:50 | Son Güncellenme: 11.11.2022 - 11:54

2022 FIFA Dünya Kupası'nda Uruguay kadrosunu açıklandı. Kadroda Fernando Muslera, Lucas Torreira ve Maxi Gomez yer alırken, Diego Rossi yer almadı. İşte detaylar

Uruguay'ın Dünya Kupası kadrosu açıklandı! Muslera, Torreira ve Maxi Gomez...

AJANSSPOR - HABER

2022 FIFA Dünya Kupası'na az bir süre kala Uruguay'ın da kadrosu açıklandı. Uruguay'ın kadrosuna Galatasaray'dan Fernando Muslera ve Lucas Torreira, Trabzonspor'dan Maxi Gomez davet edildi. Fenerbahçe forması giyen kanat oyuncusu Diego Rossi ise kadroya alınmadı. 

H Grubu'nda Gana, Portekiz ve Güney Kore ile karşılaşacak Uruguay'ın kadrosunda şu isimler bulunuyor:

  • Kaleci: Fernando Muslera (Galatasaray), Sergio Rochet (Nacional), Sebastian Sosa (Independiente)

 

  • Savunma: Ronald Araujo (Barcelona), Sebastian Coates (Sporting Lisbon), Martin Caceres (LA Galaxy), Guillermo Varela (Flamengo), Matias Vina (Roma), Mathias Olivera (Napoli), Jose Maria Gimenez (Atletico Madrid), Diego Godin (Velez Sarsfield), Jose Luis Rodriguez (Nacional)
İlgini Çekebilir
Dünya Kupası'nın "Süper" yıldızları!
Habere Git
  • Orta saha: Lucas Torreira (Galatasaray), Matias Vecino (Lazio), Rodrigo Bentancur (Tottenham), Manuel Ugarte (Sporting Lizbon), Giorgian de Arrascaeta (Flamengo), Nicolas de la Cruz (River Plate), Federico Valverde (Real Madrid), Facundo Pellistri (Manchester United), Agustin Canobbio (Athletico Paranaense), Facundo Torres (Orlando)

 

  • Forvet: Luis Suarez (Nacional), Darwin Nunez (Liverpool), Maxi Gomez (Trabzonspor), Edinson Cavani (Valencia).
Senin için hazırladığımız haberler