Usain Bolt geri mi dönüyor?

31.01.2018 - 10:06 | Son Güncellenme: 31.01.2018 - 10:06

100 metre ile 200 metre dünya rekorlarını elinde bulunduran Usain Bolt, geçen yıl emeklilik kararı almıştı. 31 yaşındaki Bolt’un, bir süredir antrenmanlarına ara vermeden devam etmesi de kamuoyunda, “Bolt pistlere geri mi dönecek?” sorusunu akıllara getirdi.

Atletizm dünyasının efsane isimleri arasında yer alan, 100 metre ile 200 metre dünya rekorlarını elinde bulunduran Usain Bolt, geçen yıl emeklilik kararı almıştı. Henüz 31 yaşında olan Jamaikalı sporcu, sponsoru Puma’nın, Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde gerçekleştirdiği bir organizasyona katıldı ve burada kendisini bekleyenler tarafından büyük ilgi gördü.

Ruimsig Stadı’nda hayranlarıyla tek tek ilgilenen ve ardından onlarla birlikte toplu selfie yapan 31 yaşındaki Bolt’un, bir süredir antrenmanlarına ara vermeden devam etmesi de kamuoyunda, “Bolt pistlere geri mi dönecek?” sorusunu akıllara getirdi.

Bolt ise kendisine yöneltilen bu tarz sorular karşısında şimdilik sessizliğini korurken, her an ani bir geri dönüş yapacağının sinyallerini de veriyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler