Usta, transfer için kolları sıvadı!

18.04.2017 - 09:39 | Son Güncellenme: 18.04.2017 - 09:39

Başkan Muharrem Usta, asbaşkan Ahmet Çubukçu ve teknik direktör Ersun Yanal’ın yaptığı kritik zirvede transferde izlenecek rota şekillendi. Buna göre en kısa zamanda her mevkide öncelikli isimlere teklif sunulacak.

Çıkacak sonuçlara göre hemen ön protokol yapılacak, olumsuz bir gelişme olması durumunda ise alternatiflere geçilecek. Hedef, 50. yıl kadrosunu gelecek ve gidecekleriyle kamp dönemine kadar tamamen ortaya çıkarmak.

Trabzonspor’da geçtiğimiz günlerde İstanbul’da, başkan Muharrem Usta, asbaşkan Ahmet Çubukçu ve teknik direktör Ersun Yanal arasındaki kritik transfer zirvesi, bu konuda izlenecek olan rotayı netleştirdi. Buna göre Bordo-Mavili teknik heyetin ‘öncelik’ verdiği isimlerle en kısa zamanda masaya oturulacak. İlk adaylardan ve varsa bonservisine sahip kulüplerden gelecek haberler üzerine hareket edilecek. Olumsuz bir sonuç çıkması halinde yine fazla vakit kaybedilmeyecek ve hemen alternatifler devreye sokulacak.

‘İskelet sağlamlaşıyor’

Bu sezon sonuna kadar Avrupa biletini kovalayacak olan, 50. yılında ise şampiyonluk hedefiyle mücadele etmeye hazırlanan Karadeniz temsilcisinde gelecek ve gideceklerin tamamı en geç ilk kamp dönemine kadar belirlenecek. Bu konuda teknik direktör Ersun Yanal’ın yönetimin kurmaylarına, “Zaten iskeletimiz giderek sağlamlaşıyor. Deneyimli oyuncularla hem ideal kadroyu hem de kulübeyi zenginleştirirsek koyacağımız hedeflere çok daha emin adımlarla ilerleyebiliriz” mesajını ilettiği öğrenildi.

‘Artık daha deneyimliyiz’

Yanal’a en sıkıntılı dönemlerde bile büyük destek veren, hocasına çok güvendiğini söylemekten kaçınmayan Başkan Usta da transfer konusunda vakit kaybetmemek gerektiği konusunda hemfikir. Kendilerini çok zorlu bir mücadelenin beklediğini ifade eden ve Ersun Yanal’a, “Rahat ol” telkini yapan Bordo-Mavililer’in başkanının, “Transferde artık daha deneyimliyiz. Ara dönemde attığımız adımlar ve süreçte izlediğimiz metotlar bize gelecek için de çok yardımcı olacak. Hiç merak etme, ihtiyaçlarımızı doğru zamanda gidereceğiz” ifadelerini kullandığı da gelen haberler arasında. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler