Ustalık eseri!

Orhan Gülek
12.05.2021 - 12:29 | Son Güncellenme: 12.05.2021 - 13:48

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşması sonrası, iki eski öğrencisine büyük bir hocalık dersi verecek

Ustalık eseri!

Burhan Can Terzi - AJANSSPOR

Galatasaray, ihtimali dahi mucize olarak görülen şampiyonluğa çok ama çok yaklaştı. Sarı-kırmızılılar son maçta kazanır, averajda da Beşiktaş'ı geçerse şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf olacak.

Son 3 maça girilirken lider Beşiktaş'ın 6, Fenerbahçe'nin ise 1 puan gerisinde olan Cimbom, son maçlar öncesi sarı-lacivertlilerin önüne geçerken, Kartal'la da puanları eşitledi. Bu mucizenin gerçekleşmesinde kuşkusuz aslan payı teknik direktör Fatih Terim'in...

Hocalık dersi

Galatasaray şampiyonluk yarışı verirken, rakiplerden birinin başında Sergen Yalçın diğerinin başında Emre Belözoğlu var. İki isim de Fatih Terim'in iki eski öğrencisi. Derbide koyduğu sistem ve hamleleriyle Sergen Yalçın'ı mat eden Terim, Belözoğlu'na hazırlık, motivasyon, stres yönetimi dersi verdi.

Asla panik yapmadı

Fatih Terim, Trabzonspor karşısında kaybedilen iki puan sırasında da derbide durum 1-1'e geldiğinde de panik yapmadı, inancını hiç yitirmedi. Üstelik tecrübeli teknik adam kariyerinin en çok eleştirildiği dönemini yaşıyordu. Rakiplerde yönetimler hocalarına destek mesajları verirken, Fatih Terim ile yönetim arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyordu. Son 5 maçta sadece sahaya odaklanan Terim, Yeni Malatya maçı öncesi ipleri eline almayı ve sonuna kadar gitmeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler