"Üstüne koya koya devam etmek istiyoruz"

19.09.2020 - 21:47 | Son Güncellenme: 19.09.2020 - 21:48

Antalyaspor'da Nuri Şahin, Gökdeniz Bayrakdar ve Lukas Podolski Beşiktaş maçının ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor, Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Akdeniz ekibinde Nuri Şahin, Gökdeniz Bayrakdar ve Podolski mücadele sonrasında beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

"Üstüne koya koya devam etmek istiyoruz"

Nuri Şahin yaptığı açıklamada, "Takımı tebrik ederim. İkinci yarıda iyi mücadele ettik. Hak ettiğimiz puanı aldık. Maç uzasa galibiyete biz yakındık. İki maçta 4 puan iyidir. Biz iyi bir takımız. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Türkiye'de oynamayı çok istiyordum. Antalyaspor'da güzel bir rolüm var. Üstüne koya koya devam etmek istiyoruz" dedi.

"Kariyerimdeki ilk Süper Lig maçımdı"

Takımının tek golünü atan Gökdeniz Bayrakdar, "Antalyaspor'a geldiğim için çok mutluyum. Kariyerimdeki ilk Süper Lig maçımdı. Golü attığım için mutluyum. Herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

"Bu puanı hak ettik"

Takımın deneyimli futbolcusu Podolski ise, "Son dakikalarda gol attığımızda çok sevindik. Bu puanı hak ettik. Özellikle ikinci yarıda bambaşka bir oyun ortaya koyduk. Son günlerde yaşananların ardından bu puana ihtiyacımız vardı. Çok uzun bir yolumuz var. Hak ettiğimiz bir puandı. Gökdeniz için bekleyelim ama sokaklardan gelen bir çocuk olduğu belli. Savaşmayı seven boş alanları kovalayan bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. Abartmayalım, önümüzdeki maçlardan sonra konuşuruz" ifadelerini kullandı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler