''Utanç verici bir maç oldu''

30.10.2020 - 22:07 | Son Güncellenme: 30.10.2020 - 22:16

''Utanç verici bir maç oldu''

TFF Süper Lig 7. haftasında Karagümrük deplasmanında 5-1 mağlup olan Erzurumspor'da maç sonunda açıklamalar geldi. Maçın sonunda değerlendirmelerde bulunan oyuncuları ilk yarı ve maç sonunu değerlendirdiler. İşte o yorumlar...

''Utanç verici maç oldu''

Mitchell Donald: ''Utanç verici bir maç oldu. İlk yarının bitişiyle maçı da kaybetmiştik.''

''Maç erken koptu''

Maç öncesinde İzmir'e geçmiş olsun dileklerinde bulunan Emrah Başsan, oynadıklarını oyununu değerlendirdi. Başsan,  ''Kötü sonuç aldıktan sonra konuşmak zordur. İzmir'de gerçekleşen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Maç erken koptu. Geriye düştükten sonra 2-3 pozisyonumuz vardı. Reaksiyon gösterebilsek farklı olabilirdi. İyi takımlar kötü giderken başını kaldırmalıdır. Biz de iyi bir takımız. Bu maçı unutup önümüze bakmalıyız. Kimsenin de kafasında soru işareti olmasın.'' ifadelerini kullandı.

Mehmet Özdilek'in maç sonu açıklamaları

Skora tepkili olan Mehmet Özdilek, tecrübeli isimlerin hata yaptığını söyledi. Özdilek, ''Skorun yorumlanacak bir tarafı yok. Oyunun da yorumlanacak bir tarafı yok. Geçen hafta ve bu hafta bize pahalıya patlayan hatalar oldu. Bu hataları yapan oyuncularımız da tecrübeli isimler. Ligde bu maça kadar en az pozisyon veren takımız. Bugün farklı oldu. Bireysel hatalar ön plana çıktı. Bu beni çok üzüyor. 6 haftadır iyi giderken böyle bir hasar oldu. Kafamızı öne kaldırıp devam etmeliyiz. Maalesef çıkışlarda basit top hataları yaptık. Ne yazık ki bu akşam bu hataların bedelini de ağır ödedik.'' yorumlarında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler