Utku Yuvakuran, Beşiktaş'ta kalacak mı? Canlı yayında flaş sözler!

28.03.2019 - 14:57 | Son Güncellenme: 28.03.2019 - 17:57

Utku Yuvakuran, Beşiktaş'ta kalacak mı? Canlı yayında flaş sözler!

Türk futbolunun unutulmaz simalarından Semih Yuvakuran, Beşiktaş forması giyen oğlu Utku Yuvakuran ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yuvakuran, ”Utku’nun Beşiktaş’ın efsane kalecisi olmasını arzu ediyorum” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Semih Yuvakuran’ın açıklamaları şu şekilde:

"Erce Kardeşler, Beşiktaş'a giderse..."

Beşiktaş’a elbette birileri gelecektir. Erce Kardeşler’i iyi tanıyorum. Takım arkadaşımın oğlu. Eser Kardeşler ile aramız iyidir. Ne kadar güzel bir şey. Bursaspor’da beraber oynadık. Ben daha sonra Galatasaray’a geldim, o Bursa’da devam etti. İki arkadaşın çocukları bir araya gelmiş olur.

Semih Yuvakuran, Utku'yu hangi sözlerle motive etti?

Utku Beşiktaş’a geldiği gündeki gibi değil. Çok büyük bir gelişimi var. Sahaya çıktığında bunu görüyorsunuz. Yürek önemli. İsterse 100 bin kişinin karşısına çıksın. Soğukkanlı. Yetenekleri ortada. Yetenekli olmasa Beşiktaş’ta olmazdı. Çalışmalarına devam ediyor. Utku’ya, “Hazır ol, hepimiz bu yollardan geçtik. Hazırlığını yap, o şans sana bir gün gelecek. Değerlendirmen lazım” demiştim.

"İnşallah Şenol Güneş ile Utku'nun yolları milli takımda kesişir"

Kaleci elbette gol yer. Ama kaleciler çok önemlidir. Utku kendisine gelecek şansı iyi değerlendirirse, Beşiktaş 15 yıl bir kaleci aramaz diye düşünüyorum. Şenol Güneş ile 3 yıldır beraber çalışıyor. Tabi ki gitmesine üzülebilir. İnşallah yolları milli takımda tekrar kesişir.

"Utku, Beşiktaş'ın efsane kalecisi olsun isterim"

Ben Utku ile Beşiktaş arasındaki ilişkisi açısından genel olarak uzak duruyorum. Beşiktaş ile ilgili oğlumla hiçbir şey konuşmuyorum. Bu benim tarzım. Oynadığı maçlardan sonra, ”Çok iyisin” gibi şeyler söylemedim. Beşiktaş taraftarı Utku’yu sevdi. Daha da sevecektir. Ben Utku’nun Beşiktaş’ın efsane kalecisi olmasını istiyorum.

Spor Toto Süper Lig'de kim şampiyon olur?

Süper Lig’de Başakşehir önde. Galatasaray ve Başakşehir’in zorlu maçları var. Galatasaray’ın hiç puan kaybetmemesi lazım. Başakşehir bu açıdan önde. Önümüzdeki 3-4 hafta şampiyonluğu çözecektir diye düşünüyorum.

Senin için hazırladığımız haberler