Utku Yuvakuran'a hangi takımlar transfer teklifi yaptı? Beşiktaş'ta kalacak mı? Açıkladı...

02.08.2018 - 15:18 | Son Güncellenme: 02.08.2018 - 15:34

Utku Yuvakuran'a hangi takımlar transfer teklifi yaptı? Beşiktaş'ta kalacak mı? Açıkladı...

Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor formaları giyen eski Milli oyuncu Semih Yuvakuran bir çok önemli konu hakkında açıkalama yaptı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Semih Yuvakuran ayrıca oğlu Beşiktaş kalecisi Utku Yuvakuran hakkında da açıklamalarda bulundu. 

'Ayew daha hazır değil..'

"Dünkü maça bakarsak bazı oyuncuların hazır olmadığını gördük. Ayrıca Eljif ve Alper baktığımız zaman 'ben bu takımda oynarım' dediğini gördük. Aykut hoca çift ön libero şeklinde oynuyordu ama Cocu baktığınız zaman Eljif-Souza ikilisi ile oynadı ve bu ileri de bir fazla oyuncu demek. Ayew daha hazır değil antrenman eksiği var. Valbuena'nın top kayıpları var ama bu takımda bence yerini alacaktır diye düşünüyorum. Bu tip oyuncuların böyle hakkı olacaktır."

'Elenmeyecek takım yoktur..'

"Benfica maçı kolay bir maç değil. Elenmeyecek takım yoktur ama inanırsanız yaparsınız. Takım halinde inanmak şart. Rakibi ne büyütmek iyi değil ne de küçük görmek iyi değil. Kendinizi bileceksiniz"

"Fatih hoca haklı. Sonuçta nasıl takımlar profesyonel ise oyuncularda profesyonel olması lazım. Seyirci hiçbir tepki göstermiyor. Ben senelerce küfür yedim. Oyuncu belki başka takımda daha iyi olacak ve dünya paralar veriyorsunuz. Fatih hoca genel bir prensip olarak söylemiştir ama Milli Takım'da oynattığı oyuncuları düşünüyordur. Ozan Tufan olabilir Alper olabilir. Futbolcunun hayatını bitirmekten sonra oyuncunun oynaması lazım."

"Utku, Beşiktaş takımında devam ediyor"

"Osmanlıspor, Eskişehirspor, Gaziantep Gazişehir takımları Utku'yu kiralık olarak düşünmüştü. Oynasın ve tecrübe kazansın diye düşünmüşlerdi. Sadece beni Engin İpekoğlu aradı Bodrumspor için aramıştı diğerlerini kulüpler ile görüşmüşler. Şu an Beşiktaş takımında devam ediyor. Utku kendini gösterirse bu şansları iyi kullanırsa önemli bir kaleci olur"

Senin için hazırladığımız haberler