Utku Yuvakuran'ın babası Semih Yuvakuran'dan flaş sözler! Utku takımda kalacak mı?

27.08.2018 - 15:36 | Son Güncellenme: 27.08.2018 - 15:52

Utku Yuvakuran'ın babası Semih Yuvakuran'dan flaş sözler! Utku takımda kalacak mı?

Beşiktaş'ın genç kalecisi Utku Yuvakuran'ın babası eski Milli futbolcu ve günümüzde teknik direktörlük yapan Semih Yuvakuran hem Antalyaspor maçı hakkında hem de Fenerbahçe hakkında konuştu

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Yuvakuran şunları ifade etti

'Utku'nun cesareti çok önemli..'

"Gollerde yapacağı bir şey olsa da önemli kaleciler ne goller yiyor. Hocanın dediği gibi cesareti çok önemli. Özellikle kaleci olarak oynamak önemli. Kalecinin hatası gol oluyor. Önemli olan seyircinin Utku'ya gösterdiği ilgi."

"Karius geldi şimdi ben ona şunu dedim, 'kim gelirse gelsin sen ondan bir şeyler öğrenmeye bak'. Mutlaka iyi özellikleri var. Zamanla her şey iyi olacak. Takımda yorgunluk vardı ve Antalyaspor üç kez geldi ve üçü de gol oldu"

"Utku takımda kalacaktır"

"Düzenli oynayabileceği bir takıma gitse daha güçlü gelebilirdi ama Fabri ayrıldı şimdi de Tolga sakatlandı en az 2-3 hafta olmayacak haliyle Utku takımda kalacaktır"

"Fenerbahçe seyircisi ve yönetiminin sabırlı olması gerektiğini düşünüyorum"

"Fenerbahçe için sabretmek lazım. Fenerbahçe seyircisi ve yönetiminin sabırlı olması gerektiğini düşünüyorum. Üst sıraları zorlayacaktır. Yabancıların da alışma süreci var. Ben mesela Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye geçince 2-3 ay alışma süresi yaşadım"

Senin için hazırladığımız haberler