Uvalin: 'Bu galibiyet bize hava kazandırdı.'

03.12.2017 - 21:13 | Son Güncellenme: 03.12.2017 - 21:13

Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Mihailo Uvalin, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında sahalarında Pınar Karşıyaka'yı 94-79 mağlup ettikleri müsabakada çok iyi oynadıklarını söyledi.

Giresun 19 Eylül Spor Salonu'nda yapılan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Uvalin, 8. haftadaki Galatasaray Odeabank mağlubiyetini telafi etme adına Pınar Karşıyaka müsabakasının büyük önem taşıdığını kaydetti.

Zor bir maç oynadıklarını aktaran Uvalin, "Kesinlikle kazanmayı planlıyorduk. Bu galibiyet bize yeni bir hava kazandırdı. Önümüzde bizi zorlu mücadeleler bekliyor. Elimizden gelenin en iyisini ortaya koymazsak bizi kötü sonuçlar bekliyor. Bugün iyi oynadık. Ligde en iyi oynadığımız maçlardan birisiydi, hatta maçtı diyebilirim. Önümüze bakma adına bu maç bizim için önemli oldu." diye konuştu.

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Aleksandar Trifunovic ise kötü oynadıklarını ifade ederek, "Bugün iyi değildik. Diğer takımlara karşı oynadığımız gibi oynayamadık. Kötü bir oyun ortaya koyduk. Kaybettiğimiz için üzgünüz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler