Arda Turan'a transferde kancayı taktılar!

01.01.2021 - 09:38 | Son Güncellenme: 01.01.2021 - 09:42

Galatasaray transfer haberi... Süper Lig'de Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan yükselişe geçti. Tecrübeli futbolcu ile ilgili olarak transfer iddiası ortaya atıldı. Arda Turan, Galatasaray'dan ayrılacak mı, hangi takımdan transfer ilgisi var? Arda Turan ile ilgili transfer gelişmesi ve detaylar...

Arda Turan'a transferde kancayı taktılar!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray kaptanı Arda Turan, 9 yıl aradan sonra sarı-kırmızılı takıma dönmüştü. Arda Turan’ın artan performansı başka kulüplerin de ilgisini çekti. Arda Turan’a Güney Amerika’dan transfer teklifi olduğu gündemde. Arda Turan, Galatasaray’da kalacak mı? İşte transfer gelişmesi ve detaylar…

Tigres Arda Turan’ı da listesine aldı

Meksika ekibi Tigres Arda Turan’ı yakından takip ediyor. Tigres, ayrıca Antonio Sanabria, Mario Balotelli ve Ahmed Musa gibi isimleri de listesine aldı.

Gignac örneği

Gazeteci Willie Gonzalez, daha önce Gignac gibi yıldızların transferini gerçekleştiren Meksika kulübü, yeniden büyük imzalarla başarı yakalamak istediğine dikkati çekti.

‘Arda Turan henüz karar vermedi’ iddiası

Galatasaray kaptanı Arda Turan’ın ise sarı-kırmızılı ekipten ayrılıp ayrılmayacağına dair net bir karar vermediği iddia edildi. 

Galatasaray’da bu sezon kaç gol attı?

Bu sezon Galatasaray’da Arda Turan 13 maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 3 gol attı. 33 yaşındaki Arda Turan’ın Galatasaray formasıyla futbola veda etmeyi düşündüğü de daha önce gündeme gelmişti.

Senin için hazırladığımız haberler