"Üzerimizdeki baskıyı kaldırdık"

10.09.2016 - 20:28 | Son Güncellenme: 10.09.2016 - 20:28

TFF 1. Lig'in üçüncü haftasında sahasında Ümraniyespor'u 1-0 mağlup ederek ilk galibiyetini alan Elazığspor'da antrenör Namet Ateş, sergiledikleri oyun ve yaptıkları değişikliklerin kendilerine galibiyeti getirdiğini söyledi.

Antrenör Ateş, maçın ardından yaptığı açıklamada, bugüne kadar iyi futbol oynadıklarını ama sonuç alamadıklarını kaydetti. Gol atamadıkları için takımda bir baskı oluştuğunu ifade eden Ateş, bugün golü bulduklarını ve sahadan galibiyetle ayrıldıklarını ifade etti. 

Bu galibiyetin üzerilerindeki baskıyı kaldırdığını belirten Ateş, şöyle konuştu: "Çocuklarımıza sürekli söylediğimiz şey şuydu, 'skora çok takılıp kalmayın, oyununuzu güzelleştirdikçe skor da gelecektir.' Biz bunun için uğraş vereceğiz. Çünkü lig uzun ve bizim oyuncu sayımız sınırlı. O yüzden biz fiziksel olarak yükleme yaparken her hafta oyunumuzu biraz daha güzelleştirmek zorundayız. Çıkan oyuncunun yerine giren futbolcu hazır olmak zorunda. Biz de bütün oyuncularımızı hazır tutmaya çalışıyoruz. Bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Üzerimizdeki baskıyı da kaldırdığımızı düşünüyoruz." 

Rakibin de iyi mücadele ettiğini anlatan Ateş, "Sergilediğimiz oyun, yaptığımız değişiklikler bize skoru getirdi. Kazandığımız için mutluyuz. Rakip de çok iyi mücadele etti. Oyun içinde küçük bir gerginliğin dışında oyunu çirkinleştirmedi. Çok iyi bir oyun vardı." diye konuştu.

Ümraniyespor cehpesinden ise maçın ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Senin için hazırladığımız haberler