"Üzülerek dönüyoruz ama dersler var"

22.06.2020 - 23:53 | Son Güncellenme: 22.06.2020 - 23:57

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Ünal Karaman, 3-1 mağlup oldukları Antalyaspor maçının ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Dikkatli olmaları gereken pozisyonlarda gol yediklerini ifade eden Karaman, "Bu maçla ilgili hatalarımıza bakacağız. Geçen haftaki müsabakada bir adım attık demiştik. Bu adımları sıklaştırmazsanız zorlanırsınız. Dikkatli olmamız gereken pozisyonlarda goller yedik, bu daha acı. Bizi tatmin eden efektif tavırlar olmadı" dedi.

Mağlubiyetten ders çıkarmaları gerektiğini vurgulayan Karaman, "Üzülerek dönüyoruz ama dersler var. Kendimizi eleştiriye çekeceğiz. Kağıt üzerinde bazı şeyleri çalışırsınız ama biz de hatalar yapıyorduk. İyisini yapmaya gayret gösterdiler ama zaman zaman motivasyon kayıpları oldu. Sonuna kadar direnen arkadaşlarımız oldu ama biraz daha idrak etmeleri için uğraşacağız" şeklinde konuştu.

Basın toplantısında neler söyledi?

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Antalyaspor'a 3-1 yenildikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Geçen hafta Galatasaray'ı 2-0 yenerek Antalya'ya moralli geldiklerini aktaran Karaman, şunları kaydetti:

"Bizim için üzücü taraf şuydu; çok basit hatalar neticesinde bizi, şehrimize üzgün döndürecek golleri yememiz. Her ne kadar samimi mücadele etmeye çalışsanız da maçın sonucunu belirleyen anlar vardır. Biz bugün dönüm noktasında o hamlelerden mahrumduk. İlk golden sonra beraberliği de bulabilirdik. Daha gerçekçi, bizi hedefe götürecek pozisyonlar üretmeliydik. Üzgünüz. En kötü bir puanla döneriz düşüncesindeydik, başaramadık. Çalışmaya devam edeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler