Üzülmez ile ilk sınav! Rakip Trabzonspor...

26.06.2020 - 11:14 | Son Güncellenme: 26.06.2020 - 11:16

Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maça 3 puan parolasıyla hazırlanan Ankaragücü, yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez ile ilk sınavına çıkmış olacak. Ankaragücü, 10 yılı aşkın bir süredir rakibinin bileğini bükemiyor. Ankaragücü'nde bazı futbolcular Trabzonspor maçında sahada olmayacak. Ankaragücü'nde zorlu maç öncesi son durum.

Süper Lig’de kalabilme mücadelesi veren Ankaragücü, şampiyonluk için yarışan Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Ankaragücü’nde hangi futbolcular Trabzonspor maçında sahada olmayacak? Ankaragücü kaç yıldır Trabzonspor’u yenemiyor? Detaylar haberimizde…

Yeni teknik direktör İbrahim Üzülmez ile ilk sınav

24 puanla ligde son sırada bulunan başkent temsilcisi, yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez'le yarın ilk maçına çıkacak.

Lige verilen aradan sonra Gaziantep FK'yle 1-1 berabere kalan, geçen hafta da lider Medipol Başakşehir'e 2-1 kaybeden MKE Ankaragücü, kümede kalma umutlarını artırmak için Trabzon'dan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor.

Hafta içi Mustafa Reşit Akçay'la yollarını ayıran MKE Ankaragücü, teknik direktörlük koltuğuna İbrahim Üzülmez'i getirmişti.

Ankaragücü’nde hangi futbolcular Trabzonspor maçında oynamayacak?

Sarı-lacivertlilerde Daniel Lukasik ve Stelios Kitsiou sarı kart cezaları nedeniyle Trabzon deplasmanında forma giyemeyecek. Trabzon'da Medical Park Stadı'nda yarın saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

MKE Ankaragücü, rakibini 10 yılı aşkın süredir yenemiyor

Sarı-lacivertliler, Trabzonspor'u 10 yılı aşkın bir süredir mağlup edemiyor. MKE Ankaragücü, rakibi karşısındaki son galibiyetini 1 Mayıs 2010'da 1-0'lık skorla aldı. Daha sonra oynanan 7 maçın 5'ini Trabzonspor kazanırken, 2'si beraberlikle sonuçlandı.

Senin için hazırladığımız haberler