Vaat edilen 80, tahsilat 47 milyon

02.09.2020 - 09:09 | Son Güncellenme: 02.09.2020 - 09:16

Beşiktaş son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın yardım kampanyasında elde ettiği 80 milyonun 47 milyonunu tahsil ettiği öğrenildi. Milliyat yazarsı Şansal Büyüka bu konu hakkında ne dedi* İşte detaylar...

Vaat edilen 80, tahsilat 47 milyon

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, 'Bırakmam Seni' bağış kampanyasına destek gecesi düzenlemiş; gecede 80 milyon TL, 360 bin tişört ve 156 bin SMS destek toplandığını açıklamıştı. Konuyla ilgili Milliyet yazarı Şansal Büyüka'dan bir açıklama geldi. Büyüka, "Bağış sözü verilen 80 milyonun ancak 47 milyonu tahsil edilebilmiş" dedi. 

"Ahmet Başkan da kişisel hesabından önemli bir para verdi ve..."

Büyüka, "Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi “Ağlama duvarına döndü“ diye bazı çevreler tarafından eleştiriliyor… Hatta, “Kulübün para durumunu bilmiyor muydun, o zaman göreve niye geldin“ diyenler bile var…Bana göre Ahmet Nur Çebi’nin açıklamaları ağlamadan çok, ciddi anlamda bir durum tespiti… Üstelik kulüplerin artık tek adamla kurtulma şansı yok… Böyle olsa Ali Koç’un neredeyse servet bağışladığı Fenerbahçe düzlüğe çıkardı…Üstelik Ahmet Başkan da kişisel hesabından önemli bir para verdi ve bu para Beşiktaş‘ın dişinin kovuğuna bile gitmedi… Borç batağı o kadar büyük ki, ne verirseniz verin bu batakta küçük bir halka bile oluşturmuyor…

Vaat edilen 80, tahsilat 47 milyon

“Bir elin nesi var, iki elin sesi var“ diyoruz ama para için hep bir ele bakıyoruz… İşte “Bırakmam Seni“ kampanyası... Bağış sözü verilen 80 milyonun ancak 47 milyonu tahsil edilebilmiş… Sen televizyonda hava atacaksın, ödemeye gelince nazlanıp niyazlanacaksın… Umarım bu 80 milyonun tamamı tahsil edilmiştir… Ayrıca Ahmet Başkan “ağlıyor“ diyelim, ağlamayan kulüp başkanı mı var…" ifadelerini kullandı.

Bırakmam Seni kampanyasına toplam ne kadar bağışlandı?

"Paraları Leyla’ya bastık bir kere"

Futbolcuların indirime gitmemesini de değerlendiren Büyüka, "Başkan Ahmet Nur Çebi “Futbolculara ya indirim yapın, ya gidin diyoruz, ne indirim yapıyorlar ne de gidiyorlar“ dedi… Bu paraları kim verir, böyle çiftlik nerede bulunur… Niye gitsinler başkan… Sadece Beşiktaş değil ki, hangi kulübün pahalı oyuncusu kontratı bozup gidiyor? Hangi oyuncu Türkiye‘deki parayı bir başka ülkede buluyor…Son pişmanlık neye yarar? Paraları Leyla’ya bastık bir kere…" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler