Vagner Love, fırtına gibi başladı!

30.08.2020 - 17:10 | Son Güncellenme: 30.08.2020 - 17:13

Beşiktaş'ın eski golcüsü Vagner Love, kariyerine Kazakistan'da devam ediyor. Vagner Love, yeni sezona 4 gollü bir başlangıç yaptı.

Vagner Love, fırtına gibi başladı!

AJANSSPOR-HABER

Türkiye'de daha önce Alanyaspor ve Beşiktaş formaları giyen Brezilyalı golcü Vagner Love, kariyerine Kazakistan'da devam ediyor. Kazak ekibi Kairat'ta forma giyen Vagner Love, sezona fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Vagner Love, 2 maçta kaç gol attı? Detaylar haberde...

Vagner Love 2 maçta 4 gol attı

36 yaşındaki Vagner Love, Kazakistan ligin oynadıkları FC Noah ve Ordabasy maçlarında 2'şer gol attı. 4 golle yeni takımına iyi bir başlangıç yapan Vagner Love, goller sonrasında büyük sevinç yaşadı. Futbolcunun, takım arkadaşlarıyla uyum içinde olması da gözlerden kaçmadı. 

Alanyaspor’da gol kralı olmuş ve Beşiktaş’la anlaşmıştı

Love Alanyaspor’da 2016-17 sezonunda 28 maçta 23 gol 3 asistle gol kralı olmuştu. Sonraki sezona Alanyaspor’da başlayan ve Beşiktaş’ta devam eden Love, 2017-18 sezonunda 29 maçta 15 gol 3 asistle katkı verdi. Beşiktaş’taki sezonu olan 2018-19’da ise golcü isim 16 maçta 7 gol atmıştı.

Vagner Love, Beşiktaş’tan neden ayrılmıştı?

3 milyon 750 bin Euro karşılığında siyah-beyazlılara transfer olan golcü futbolcu, Beşiktaş'tan neden ayrıldığı sorulduğunda deyim yerindeyse zehir zemberek açıklamalar yapmıştı. Alacakları konusunda da sıkıntı yaşadığını anlatan Love, “Beşiktaş'taki problem, bana hiçbir şey söylenmemesiydi. Sorun neyse bana söyleselerdi. Ben diyaloğa açık biriyim. Eğer ortada bir problem varsa, yüzüme karşı söylenmesini ve benimle konuşulmasını isterim. Kulübün yaşadığı mali problemler vardı, ayrıca ülkede de öyleydi” ifadelerini kullanmıştı. Beşiktaş ile 2,5 yıllık anlaşma sağlayan Love, yıllık 1 milyon 850 bin Euro kazanıyordu.

Senin için hazırladığımız haberler