Vagner Love için flaş sözler: Transfer etmemelerine şaşırmıştım

29.01.2018 - 17:05 | Son Güncellenme: 29.01.2018 - 17:05

Vagner Love için flaş sözler: Transfer etmemelerine şaşırmıştım

Aytemiz Alanyaspor Kulübü’nün Eski Sportif Direktörü Taner Savut, Vagner Love’un Beşiktaş’a transferi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kulüpte çalıştığı dönemlerde gerçekleştirilen transferlerde çok önemli bir yere sahip olan Savut, Beşiktaş’ın önemli bir oyuncuyu kadroya kattığını dile getirdi.

Radyospor programcısı ve Ajansspor editörü Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Savut’un Vagner Love transferi hakkındaki görüşleri şu şekilde;

“Beşiktaş önemli bir oyuncuyu kazandı”

İki taraf için de hayırlı olsun. Çok önemli bir oyuncu. Ben görevdeyken büyük takımların transfer etmemesine şaşırmıştım. Alanyaspor’un mutlaka B planı vardır. Çok önemli bir oyuncu. Beşiktaş’a da çok şey katacağını düşünüyorum. Çilingir tarzı bir oyuncu.

Vagner Love gibi oyuncuya ihtiyacı olmayan bir büyük takım düşünmüyorum. İki ayağını da çok iyi kullanıyor ve ceza sahası çevresinde çok etkili. Beşiktaş’ın çok önemli bir oyuncu kazandığını düşünüyorum.

Love sonrası Alanyaspor…

“Vagner Love giderse Alanyaspor küme düşer” demek doğru olmaz. Vagner düşüşe geçmiş olan performans ve kariyerini Alanyaspor sayesinde tekrar yukarıya taşımış bir oyuncu. Alanyaspor hep sistemli çalışmıştır. Verimli olmuş bir sistemin değiştirileceğine inanmıyorum.

Alanyaspor’da her oyuncunun alternatifiyle ilgili çalışmalar hazırdı. Alanyaspor doğru bir adım atacaktır. Vagner çok önemli bir oyuncu. Ancak; yeri dolmayacak bir profesyonel futbolcu olmamalıdır. Bu futbol takımı için iyi olmaz diye düşünüyorum.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler