Vagner Love için kıyasıya pazarlık! Transferde son gelişme!

23.01.2018 - 14:40 | Son Güncellenme: 23.01.2018 - 14:40

Vagner Love için kıyasıya pazarlık! Transferde son gelişme!

Cenk Tosun’un Everton’a rekor bir bedelle transfer olmasının ardından Beşiktaş’ta forvet hattına takviye için kollar sıvandı.

Siyah-beyazlılar, birçok alternatifin transferi için şartları masaya yatırdı. Yüksek maliyet sebebiyle ise bazı isimlerin askıya alındığı gündeme geldi.

Beşiktaş, yurt içindeki alternatifler arasında ise Vagner Love’da karar kıldı. Aytemiz Alanyaspor forması giyen golcü futbolcu için Beşiktaş, transfer girişimini başlattı.

A Spor’un haberine göre; dün akşam geç saatlerde Alanyasporlu yöneticiler ve Beşiktaşlı yöneticiler Alanya’da bir araya geldi. Şu sıralarda ise görüşmeler ve Vagner Love’un Beşiktaş’a transferi için pazarlıklar devam ediyor.

Transferde şu an ufak tefek pürüzlerin olduğu belirtilirken, 33 yaşındaki futbolcunun siyah-beyazlılara gitmeye çok sıcak baktığı ifade edildi. Golcü oyuncunun serbest kalma bedelinin 5 milyon Euro olduğu biliniyor.

Transferde sona yaklaşılırken, taraftarların masadan el sıkışarak ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler