Vagner Love transferi resmen açıklandı! Yeni takımı...

06.07.2020 - 14:32 | Son Güncellenme: 06.07.2020 - 14:41

Türkiye'de daha önce Alanyaspor ve Beşiktaş formalarını terleten golcü futbolcu Vagner Love'un yeni takımı belli oldu. Tecrübeli golcü kariyerine Kazakistan Ligi'nde devam edecek. Love, transfer hakkında açıklama yaptı.

Vagner Love transferi resmen açıklandı! Yeni takımı...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Türkiye’de daha önce Alanyaspor ve Beşiktaş formaları giyen, siyah-beyazlı takımdan ayrıldıktan sonra Corinthians ekibine transfer olan Vagner Love, kariyerine başka bir yön verdi. Vagner Love, Kazakistan’da kariyerine devam edecek. Love, hangi takıma transfer oldu? Resmi açıklama geldi.

Vagner Love, kariyerine Kairat ekibinde devam edecek

Kazakistan’da liderliğini sürdüren Kairat ekibi, Brezilyalı golcü Vagner Love’u kadrosuna kattı. Futbolcunun havaalanından indiği fotoğraf paylaşıldı. Mesajda, “Hoş geldin Vagner!” ifadelerine yer verildi.

“Yeniden sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum”

Bu arada Vagner Love, gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. 36 yaşındaki futbolcu, “Umarım sağlık kontrolü gibi gereken formaliteler bir an önce tamamlanır ve antrenmanlara başlayabilirim. Yeniden maçlara çıkarak sahada elimden gelenin en iyisini vermeye ve takımımı hedeflerine ulaştırmaya çalışacağım. Bunun için sabırsızlanıyorum” dedi.

Kazakistan’da maçlar ertelenmişti

Kazakistan 1. Futbol Ligi'ndeki maçlar, ülkede yükselen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları nedeniyle 3 Temmuz'da ikinci kez ertelenmişti.

Vagner Love’un kariyerinde oynadığı takımlar

Corinthians ile sözleşmesini geçen ay sonlandıran Vagner Love, kariyerinde Palmeiras, Flamengo, Monaco, CSKA Moskova, Shandong Luneng, Türkiye'de ise Aytemiz Alanyaspor ve Beşiktaş formalarını giymişti.

Alanyaspor’da gol kralı olmuş ve Beşiktaş’la anlaşmıştı

Love Alanyaspor’da 2016-17 sezonunda 28 maçta 23 gol 3 asistle gol kralı olmuştu. Sonraki sezona Alanyaspor’da başlayan ve Beşiktaş’ta devam eden Love, 2017-18 sezonunda 29 maçta 15 gol 3 asistle katkı verdi. Beşiktaş’taki sezonu olan 2018-19’da ise golcü isim 16 maçta 7 gol atmıştı.

Vagner Love, Beşiktaş’tan neden ayrılmıştı?

3 milyon 750 bin Euro karşılığında siyah-beyazlılara transfer olan golcü futbolcu, Beşiktaş'tan neden ayrıldığı sorulduğunda deyim yerindeyse zehir zemberek açıklamalar yapmıştı. Alacakları konusunda da sıkıntı yaşadığını anlatan Love, “Beşiktaş'taki problem, bana hiçbir şey söylenmemesiydi. Sorun neyse bana söyleselerdi. Ben diyaloğa açık biriyim. Eğer ortada bir problem varsa, yüzüme karşı söylenmesini ve benimle konuşulmasını isterim. Kulübün yaşadığı mali problemler vardı, ayrıca ülkede de öyleydi” ifadelerini kullanmıştı. Beşiktaş ile 2,5 yıllık anlaşma sağlayan Love, yıllık 1 milyon 850 bin Euro kazanıyordu.

Senin için hazırladığımız haberler