Vagner Love ve Cyle Larin'den ilk sözler!

31.01.2018 - 13:21 | Son Güncellenme: 31.01.2018 - 13:21

Vagner Love ve Cyle Larin'den ilk sözler!

Vagner Love ve Larin'in imza töreni videosu

 

Aslında tam da bunun eksikliğini kariyerimde hissettim. Daha ilk günden güzel bir uyum sağladık. Yemek yedik, stada geldik. Taraftarımız mükemmel karşıladı. Teşekkür ederim. Gelmeden önce de bana ilgi gösterdiler. Gerçekten buna ihtiyacım vardı.

Beşiktaş’a dışarıdan baktığınızda bu ligin ya en iyi takımıdır ya da en iyi takımlarından biridir. Umarım bundan sonra da öyle devam eder. Ben de bu grubun parçası olacağım. Ayağa top yapan, seyir zevki olan, hocasının iyi yönettiği bir takım. Dışarıdan bu görünüyor. Türkiye Ligi de devamlı ilerlemekte olan bir lig.

Transferimle birlikte yayınlanan video çok güzel ve ilginçti. Sadece aşk. Çok fazla bir şey söyleyemem. Çok güzeldi. Golden sonra çalınacak bir parça hakkında fikrim yok. Sizlere bırakıyorum. Eminim ortaya güzel şeyler çıkacaktır. Umarım aşkımız uzun sürer. I “Love” you Beşiktaş!

Şubat ayına geldik. Ardı ardına zor maçlar oynayacağız. Hem ligde hem de Avrupa’da zor maçlar var. Karar verici, kritik maçlar oynayacağız. Bütün oyuncuların çok iyi odaklanması lazım. Şubat ayını iyi atlatmak gerekiyor.

Beşiktaş gibi büyük takımla...

Alanya’da güzel günler geçirdim. Ama karakterimde her zaman daha fazlasını istemek var. Beşiktaş gibi büyük bir takımda maceraya çıktım. Burada da öyle olacak. Daha fazlasını isteyeceğim. Daha önce göstermediğim performansı belki de Beşiktaş’ta göstereceğim. Bunu söyleyebilirim.

Beşiktaş'ın yeni transferi Vagner Love, imza töreni öncesinde Beşiktaş TV'de soruları yanıtladı. 

Vagner Love'ın sözlerinden Ajansspor'un derledikleri:

İmza töreninde konuşan iki yıldız oyuncunun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Larin: Öncelikle başkanımıza teşekkür ederim. Bu aileye beni kazandırdılar. Çok canlı ve sıcak şekilde başladım. Bir an evvel sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Çok heyecanlıyım. Tabii ki buraya gelmeden önce Beşiktaş’ın maçlarını televizyondan izledim. Burada olmak çok farklı. Burada hissetmek heyecan verici. Taraftarlar sürekli takımın arkasında. Bu daha önce şahit olmadığım bir şey. Beklediğimden de farklıydı. Bir an önce sahaya çıkmak ve gol atmak istiyorum.

Vagner Love : Bu büyük takımın formasını giyme şansını bana verdiği için, aynı zamanda pazarlık süresince sabırlı çalıştığı için başkanımıza teşekkür ederim. Bana düşen sahada çok çalışıp, bana gösterilen ilgiyi geri ödemektir.Gerçekten bu ambiyansın taraftarın yokluğunu çok hissediyordum. Oynamak için buradayım. Dün de çok heyecanlandım. Oyuna girsem iyi olurdu ama önümüzdeki haftalarda oynayacağımızdan emindim.

Vagner Love : Çok çalışıyorum. Özel bir çalıştırıcım var. Onunla birlikte çalışıyoruz. Kulüpte de özel çalışmalar yapıyorum. Fizik olarak her zaman üst seviyedeyim. Ancak bu şekilde iyi maçlar ve sezon geçirebilirsiniz. Özel kondisyonerim benle birlikte Türkiye’de. Brezilya’da da iki tane fizyoterapistim var. Yakından ilgileniyorlar. Bu özel çalışmayı umarım uzun yıllar kariyerimde devam ettiririm. Kulübün ve taraftarların beklentisinin farkındayım. Büyük kulüpte oynamanın farkındayım. Büyük takımda oynamanın baskısı da oluyor. Macera seven bir oyuncuyum. Bu macera büyük ve zorlu olacak. En iyi şekilde olmak için hazırım. En iyi durumum gol atmak. Ben gol atmaya hazırım.

Vagner Love: Kulübün ve taraftarların beklentisinin farkındayım. Büyük kulüpte oynamanın farkındayım. Büyük takımda oynamanın baskısı da oluyor. Macera seven bir oyuncuyum. Bu macera büyük ve zorlu olacak. En iyi şekilde olmak için hazırım. En iyi durumum gol atmak. Ben gol atmaya hazırım. Bir video teklifi aldım. Arda bana gösterdi. Çok hoşuma gitti. Çok mutlu eden bir video. Ama golü atmak lazım ki müzik çalsın. Burada iki tane yeni oyuncuyuz. Herkesin kendi özellikleri var. Önemli olan hocamızın ne istediği. Beşiktaş ne oynuyorsa, hoca ne istiyorsa ona uymakla mükellefiz. Büyük oyunculardan kurulu bir takımız. Umarım en yakın zamanda uyumu tamamlamış hale gelirim.

Larin: Tabii burada oyun sistemiyle ilgili hoca verecek. Takımla antrenmana çıkıyorum. Sistemi anlamaya çalışıyorum. Bir an evvel adapte olmak istiyorum. Şans bulunca goller atmak istiyorum. Atiba çok iyi tanıdığım biri. Milli Takım’da birlikte oynadık. Çok büyük bir profesyonel. Onu Beşiktaş’ta da izledim. Ondan öğrenecek çok şey var. Benim yapmam gereken onun adımlarını izlemek.

Fikret Orman, "Negredo’ya kaç gol atarsın konusu çocuğun üzerinde baskı yarattı.Sayılar üzerinden değil de Beşiktaş’ın şampiyonluğu üzerinden bakmak lazım. Birinci öncelik şampiyon olmak" sözleriyle tamamladı. 

Vagner Love ve ve Cyle Larin'in imza töreninde konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Artık transfer sezonunun sonuna geldik. Bugün atacağımız imzalarla birlikte devre arası transferini kapatmış olacağız. Vida ile başladık. Hem Larin hem de Vagner ile birlikte transferi sonlandırmış olacağız. Tüm camiamıza ve oyuncularımıza hayırlı olsun. Şampiyonluk yolunda hayırlara vesile olsun. Önce Larin ile başlayayım. Epeydir izlediğimiz bir oyuncuydu. Sezon başında da konuştuk, almak istemiştik. Konuşmaların sonucunda da transferi devre arasına bıraktık. Kulübünün talepleri çok fazlaydı. Aynı Vida’da olduğu gibi. Çok umutlu olduğumuz, istediğimiz bir transfer. Tabii ki Atiba’nın da bilgi vermesi önemliydi. Faydası oldu. İki taraflı bilgi alma şansı oldu. Ailemize hoş geldin diyorum Larin’e. Uzun yıllar inşallah beraber olacağız. Beşiktaş taraftarıyla güzel günler yaşacağız.Vagner Love, kariyeri belli. Kendini ispatlamış bir oyuncu. Transferin ilk gününden itibaren uğraştığımız bir transferdi. Londra’ya gittik herkesin ilgisi Avrupa’ya döndü ama ilgiyi başka yere çekmek güzel oldu. Biraz zorlandık. Alanyaspor ile pazarlıklarımız zorlu geçti. Sonucunda bugün burada imza atmaktan çok mutluyum. Kendisine de hayırlı olsun. Değerli eşleri de burada. Mutlu günler geçireceğimize inanıyoruz. Beşiktaş’ın içinde bir aşk var. İnşallah daha da güzel günler geçireceğiz. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. 

Başkan Orman sözlerine şöyle devam etti:

Bugüne kadar UEFA anlaşmalarıyla geldik. UEFA anlaşmaları, sattığımızda oyuncu alabileceğimiz şeklindeydi. Ona uyarak geldik. Bu tek bonservisle alakalı değil. Bu sene sonunda bitiyor. Larin ile alakalı birçok şey gördük. Beşiktaş’a ceza gelebilir falan denildi. Beşiktaş’ta böyle şeyler olmaz. Biz kimseyle mahkemelik olmuyoruz. Sonradan ceza gelebilecek gibi bir olasılık da olmuyor. Sanki biz bir şey yapıyoruz ve farkında değiliz. Ben sadece bunlara güldüm. Beşiktaş’ın yönetim kurulu kulübün menfaatlerini savunuyor. Larin’de dava sürecine gidecektik. Çok uçuktu. Biz üzerimize düşeni yaptık. Transferi gerçekleştirdik. Vagner Love da gol krallığı yaşadı. Alanyaspor bizim dostumuz. En önemli oyuncularını alıp da küme düşme sıkıntısına sokmak istemedik, çok ısrarcı da durmadık. Oyuncu bize gelmek istediğini söyledi. Alanyaspor Kulübü bizi aradı. Bunu konuşabiliriz denildi. Biz de makul şekilde transferi kapatmış olduk. Ödemeleri de zaten bir kısmını, düşük bir yüzdeyi ödüyoruz. Genel prensiplere göre gidiyoruz. UEFA ile anlaşma bittikten sonra, bonservis ödeyip, maliyeti düşük oyunculara yöneleceğiz. Stratejimiz böyle olacak.

Fikret Orman, bir basın mensubunun 'Takımı gençleştirecek misiniz?' sorusuna ise "Bu sene çok önemli bir sene. 3 sene üst üste şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum. Daha sonra 4 kez üst üste şampiyonluk hedefimiz olacak. Bu yılki şampiyonluk çok önemli. Futbolda dün yok. Bugün ve kısa vadeli şeyler var. Camia olarak bu seneki şampiyonluğa çok inanıyoruz. Bütün taraftarlarımıza dünkü maçtaki destekleri sebebiyle teşekkür ederim. Ama yeterli değil. Hem deplasmanda hem de içerideki maçlarda, inanın çocuklar şarkısındaki gibi olmalıyız. Artık şampiyonluk potasına girdik. Önümüzde çok önemli bir süreç var. 3,5 aylık süreçte birbirine kenetlenmiş taraftarımızla şampiyon olacağız. Endişem yok. Şampiyonluğu yaşamak ve kazanmak bir tek benim işim değil. Beşiktaş camiası ve taraftarıyla mümkün olan bir şey. Bu sene bunu hep birlikte yaşayacağız. Desteği arttırarak sürdürmek lazım. O çağrıyı yapayım. Gençleştirme stratejimiz var. Zamanla olacak. Gençleştirmeye ilk olarak muhabirlerimizden başlayacağız (Gülerek)

Beşiktaş önce olan, farklılık yaratan bir kulüp. Yaptığımız işler taklit ediliyor. Yurt içinde de oluyor, dışında da. Doğru şeyler taklit edilir. Ben arkadaşlarıma, iletişim grubuna, tüm ekibe teşekkür ediyorum. Yeterli değil, daha çok çalışacağız. Elimizde projelerimiz, uğraştığımız şeyler var. Yakında sıra sıra açıklarız" cevabını verdi.

Fikret Orman, 'Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı' sorusuna ise, "Daha henüz Kulüpler Birliği Başkanı değilim. 13-14 kulüp başkanı beni aradı. Benim bu görevi yapmam gerektiğini söylediler, destek olduklarını açıkladılar. Böyle bir göreve layık gördükleri için teşekkür ederim. Yarın seçim var. Kulüpler Birliği’nde sonuç çıkınca açıklama yaparım. Vizyon katacağımıza inandıkları için camialara teşekkür ederim. Bizim bir çizgimiz var. Önemlerimiz var. Beşiktaş’ta uyguladık, uygulamaya da devam ediyoruz. Benzerlerini Kulüpler Birliği’nde yapmaya da gayret ederiz" yanıtını verdi.

Vagner Love: Ben buraya şampiyon olmak için geldim. Alanya’da şampiyon olmak imkansızdı. Bunu biliyordum. Gol atmak benim sorumluluğum olduğu için gol atmam zaten gerekiyordu. Bugün banko 11 forveti Negredo. Ona saygı duymamız lazım. Ben de çalışıp kendi yerimi bulmalıyım. Aramızdaki forma rekabeti çok sağlıklı olacağız. Çünkü Beşiktaş’ın iyiliği için olacak. Sahada kim olursa olsun elinden gelenin en iyisini yapacak ve çok sayıda gol atacağız. Herhangi bir rakam veremem gol sayısı için. Gol atmam için ne kadar dua olursa o kadar iyi tabii ki. Ben de dua etmeye devam ediyorum. Beşiktaş taraftarları çok büyük. Onlar da dua etmeye devam etsinler.

Senin için hazırladığımız haberler