Vagner Love'dan Beşiktaş yönetimine sert sözler! FIFA vurgusu...

04.02.2019 - 11:48 | Son Güncellenme: 04.02.2019 - 14:48

Vagner Love'dan Beşiktaş yönetimine sert sözler! FIFA vurgusu...

Beşiktaş'ın Antalya'da düzenlediği kampa götürülmeyen isimlerden biri olan Vagner Love, geçtiğimiz günlerde siyah beyazlılarla olan sözleşmesini feshedip Corinthians'a imza atmıştı. Deneyimli oyuncu ayrılık sonrası Beşiktaş yönetimiyle ilgili flaş ifadeler kullandı. 

Gazeta Esportiva'ya konuşan 34 yaşındaki golcü, Siyah Beyazlı takımdan ayrılık sürecini anlatırken Beşiktaş yönetimini bombaladı. İşte Love'un o sözleri:

Beşiktaş'ta yaşadığı sorun neydi?

"Beşiktaş'ta yaşadığım sorun, bana gelip hiçbir şey söylememeleriydi. Oysaki problem neyse benimle konuşmaları gerekiyordu. Bir sorun mu var? Gelir, yüzüme söylersiniz."

'5 ay boyunca para alamadım'

"Hem kulüp hem de ülke ekonomik olarak zorlu bir süreçten geçiyordu. Ancak hiçbir zaman gelip de benimle yüz yüze konuşmadılar. 5 ay boyunca ne paramı alabildim ne antrenman yapabildim."

"Sonuç olarak yaptığım şeyden ötürü çok mutluyum. Tanrı'ya şükürler olsun ki şu rahat bir hayatım vardı ve yaşananlar beni olumsuz yönde etkilemiyordu."
"Yaşananlara rağmen çalışmalarımı sürdürdüm. Çünkü biliyordum ki elbet bu problem bir çözüme kavuşacaktı. Bu da burada verdiğim bir röportaj sonrasında oldu."

"Maaşımın ödenmemesi hâlinde FIFA'ya gideceğimi söylemiştim. Bu ifademden sonra bana ulaştılar ve anlaşma sağladık."

(Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler