Galatasaray için Vahid Halilhodzic iddiası

29.05.2022 - 16:38 | Son Güncellenme: 29.05.2022 - 16:56

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak seçim sonrası yeni başkanın hangi teknik direktörle çalışacağı merak konusu olurken flaş bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Galatasaray için Vahid Halilhodzic iddiası

Galatasaray’da 11 Haziran'da yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulda Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu başkanlık için yarışacak. Sarı kırmızılı takımda seçim sonrası yeni başkan ve yönetiminin ilk gündem maddelerinden biri teknik direktör konusu olacak.

Özbek ve Hamamcıoğlu, Torrent'i düşünmüyor

 

Her iki başkan adayının da mevcut teknik direktör Domenec Torrent ile devam etmek istemediği belirtilirken, Fas'tan flaş bir iddia geldi.

Fas'tan Vahid Halilhodzic iddiası

 

Fas basınında yer alan habere göre ülkemizde iki kez Trabzonspor'u çalıştıran 70 yaşındaki Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic Galatasaray'ın teknik direktör gündemine geldi.

İlgini Çekebilir
G.Saray'da flaş Omar Elabdellaoui gelişmesi! Affını istedi...
Habere Git

Tarihe geçti

 

Tecrübeli teknik adam şu an Fas Milli Futbol Takımı'nın başında yer alıyor. Ünlü teknik adam Fas'ı 2022 FIFA Dünya Kupası'na taşıyarak tarihe geçerken, elemelerde çalıştırdığı 4 farklı takım ile Dünya Kupası'na katılım hakkı elde eden ilk teknik direktör olmayı başardı. Halilhodzic, daha önce Fildişi Sahili, Cezayir ve Japonya'nın başında elemeleri geçerek Dünya Kupası biletini aldırmıştı.

10 kulüp takımı, 4 milli takım çalıştırdı

 

Teknik direktörlük kariyerine Bosna ekibi Velez Mostar'da başlayan Halilhodzic, AS Beauvais Oise, Raja Club Athletic, Lille, Rennes, PSG, Trabzonspor, Al-Ittihad, Fildişi Sahili Milli Takımı, Dinamo Zagreb, Cezayir Milli Takımı, Japonya ve Nantes'i çalıştırdı.

Fransa ve Avrupa şampiyonluğu kazandı

Oyunculuğu döneminde Yugoslavya Milli Takımı ile Avrupa şampiyonluğu yaşayan Vahid Halilhodzic, Nantes ile Fransa Lig şampiyonluğunun yanı sıra iki kez de gol kralı olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler