Vaka çıktı, Galatasaray - Eyüpspor maçı iptal edildi!

24.08.2020 - 09:56 | Son Güncellenme: 24.08.2020 - 09:59

Galatasaray ile Eyüpspor arasında oynanması planlanan hazırlık maçı, Eyüpspor'da bir oyuncunun koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası iptal edildi. Resmi açıklama yapıldı. Galatasaray'ın hazırlık maçlarındaki rakipleri kimler?

Vaka çıktı, Galatasaray - Eyüpspor maçı iptal edildi!

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon öncesi Galatasaray, TFF 2. Lig ekiplerinden Eyüpspor ile bir hazırlık maçı yapacaktı. Ancak; bu hazırlık maçının iptal edildiği açıklandı. Galatasaray - Eyüpspor hazırlık maç neden iptal edildi? Gelişmeler ve detaylar haberde...

Eyüpspor'da bir futbolcunun testi pozitif çıktı

Galatasaray, resmi internet sitesinden yapılan açıklamayla Eyüpspor maçının iptal edildiğini duyurdu. Gerekçe olarak ise Eyüpspor'da bir futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıkması gösterildi. 

Eyüpspor yerine U19 Takımı ile hazırlık maçı yapılacak

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Bugün saat 11.00'de hazırlık maçı yapmayı planladığımız Eyüpspor'da bir oyuncunun COVID-19 testinin pozitif çıkması sonucu, müsabaka iptal edilmiştir. Eyüpspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Futbol A Takımımız, saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde U19 takımımıza karşı maç yapacaktır" ifadelerine yer verildi. 

Galatasaray'ın hazırlık maçlarındaki rakipleri kimler?

Galatasaray, hazırlık maçlarının ilkini kendi bünyesinden bir takımla oynamış olacak. Sarı-kırmızılılar, 28 Ağustos 2020 Cuma günü saat 17.00'de TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'u konuk edecek. Sarı-kırmızılıların Florya'daki son rakibi, TFF 1. Lig ekibi Ümraniyespor olacak. 31 Ağustos 2020 Pazartesi günü oynanacak olan mücadele saat 16.00'da başlayacak.

Rakipler arasında Süper Lig takımları da var...

Galatasaray, yeni sezon öncesi hazırlık programı içerisinde Süper Lig'den iki takımla da maç yapacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda sarı kırmızılı ekip 3 Eylül 2020 Perşembe günü Gaziantep FK ile saat 17.00'de karşılaşacak. Bu maçı ardından Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Galatasaray, 5 Eylül 2020 Cumartesi günü saat 17.00'de İstanbul ekibi ile karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler