Voleybol | VakıfBank - Türk Hava Yolları: 3-1 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

Akın Ungan
15.04.2022 - 17:50 | Son Güncellenme: 15.04.2022 - 18:02

AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley yarı finalinde VakıfBank ile Türk Hava Yolları karşılaştı. VakıfBank, maçı 3-1 kazanarak finale yükselen ilk takım oldu.

Voleybol | VakıfBank - Türk Hava Yolları: 3-1 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

AJANSSPOR HABER

Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley yarı final mücadelesinde VakıfBank ile Türk Hava Yolları karşı karşıya geldi. Zorlu yarı final maçını VakıfBank, 3-1 kazanarak, adını finale yazdırmayı başardı.

1 saat 54 dakika süren mücadelenin set sonuçları şu şekilde oldu:

  1. VakıfBank 25-18 Türk Hava Yolları
  2. VakıfBank 25-22 Türk Hava Yolları
  3. VakıfBank 22-25 Türk Hava Yolları
  4. VakıfBank 25-19 Türk Hava Yolları

Final maçı ne zaman?

Kupada ilk finalist olan VakıfBank, Fenerbahçe-Eczacıbaşı maçının galibinin kim olacağını beklemeye başladı. VakıfBank, AXA Sigorta Kupa Voley finalinde 17 Nisan Pazar günü saat 15.00’da Eczacıbaşı Dynavit-Fenerbahçe Opet karşılaşmasının galibiyle karşılaşacak.

Bartsch-Hackley: "Finali heyecanla bekliyoruz"

Karşılaşmanın ardından konuşan VakıfBank’ın ABD’li oyuncusu Bartsch-Hackley, “Maç içinde inişlerimiz çıkışlarımız oldu ancak kazanmayı bildik. Final maçı için bir gün hazırlanma süremiz olacak. Heyecanla bekliyoruz ve kupayı kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Buket Gülübay: "5 kupa hedefimizin 3.'sünde bir adım daha"

VakıfBank’ın pasörü Buket Gülübay ise, “Beş kupa hedefimizin üçüncüsüne bir adım daha yaklaşmış olduk. Türk Hava Yolları çok iyi servisler kullandı ve savunmada da iyi iş çıkarttılar ancak kazanmayı başardığımız için çok mutluyum. Şimdi finaldeki rakibimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler