VakıfBank’ın yıldızı Gabi Guimaraes, Brezilya’nın en iyisi seçildi!

Aleyna Gürgen
04.12.2023 - 19:28 | Son Güncellenme: 04.12.2023 - 19:32

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank oyuncusu Gabi Guimaraes, Brezilya Olimpiyat Komitesi tarafından voleybolda yılın en iyisi seçildi.

VakıfBank’ın yıldızı Gabi Guimaraes, Brezilya’nın en iyisi seçildi!

Hem VakıfBank Spor Kulübü hem Brezilya A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın kaptanı Gabi Guimaraes bir kez daha başarısı ile gündem oldu. Brezilyalı voleybolcu, Brezilya Olimpiyat Komitesi (COB) tarafından yılın en iyi voleybolcusu olarak gösterildi.

Yılın en iyisi Guimaraes

COB bu yıl da Olimpiyat ve Pan-Amerikan organizasyonlarında yer alan sporcular arasından her branşın en iyisini belirledi. Sultanlar Ligi’nde VakıfBank forması terleten Gabi Guimaraes ise voleybolda “Yılın En İyisi” seçildi.

İlgini Çekebilir
Guidetti’den itiraf: “İtalya, VakıfBank’ı bırakmamı istedi”
Habere Git

Ödül bu yıl da VakıfBank kaptanının

Bu yıl voleybolda yılın en iyisi seçilen Gabi Guimaraes bu ödülü iki yıldır kaptırmıyor. Brezilyalı yıldız voleybolcu geçtiğimiz yıl da aynı ödüle layık görülmüştü. Ödülün 2021’deki sahibi ise Tokyo Olimiyatları’ndaki performansı ile dikkat çeken Fernanda Garay olmuştu.

İlgini Çekebilir
Milano, VakıfBank'a Egonu ile fark attı!
Habere Git

En iyileri kim seçiyor?

Gabi Guimaraes’in voleybolda bu yılın en iyisi seçildiği ve spor dallarının en iyilerinin belirlendiği süreç direktörler, gazeteciler, COB Sporcuları Komisyonu, sponsorlar, eski sporcular ve spor insanlarından oluşan bir seçim kurulu tarafından gerçekleştiriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler