VakıfBank yıldızı ve Fenerbahçeli basketbolcu arasında sürpriz aşk!

Aleyna Gürgen
21.02.2024 - 23:14 | Son Güncellenme: 21.02.2024 - 23:40

Fenerbahçe Beko'nun Kanadalı kısa forveti Dyshawn Pierre, VakıfBank - Imoco Volley Conegliano maçını sahadan takip etti. İşte detaylar...

VakıfBank yıldızı ve Fenerbahçeli basketbolcu arasında sürpriz aşk!

Temsilcimiz VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final birinci maçında Imoco Volley Congeliano'ya 3-1 mağlup oldu. Maçı tribünlerde seyredenler arasında Fenerbahçe Beko'nun Kanadalı yıldıız Dyshawn Pierre de yer aldı. Milliyet'e göre Thompson ve Pierre aşk yaşıyor. 

İlgini Çekebilir
İtalya Ligi Başkanı'ndan VakıfBank'a Fair Play eleştirisi
Habere Git

VakıfBank, Santarelli'nin ekibine yenildi

CEV Şampiyonlar Ligi’nde son iki sezondur şampiyon olan VakıfBank ilk çeyrek final maçında aradığını bulamadı. Çeyrek final turunda Daniele Santarelli'nin başatrenörlüğünü yaptığı İtalyan ekibi Imoco Conegliano ile eşleşen temsilcimiz maçı VakıfBank Spor Sarayı'ndaki maçı 25-23, 17-25, 18-25 ve 18-25'lik setlerle 3-1 kaybetti. Sarı-Siyahlı ekip için yarı final şansı sürüyor. VakıfBank yarı final için CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçını 3-0 ya da 3-1 kazanıp altın sette de galip gelmeli.

İlgini Çekebilir
Eczacıbaşı, İtalyan ekibini devirdi: Şampiyonlar Ligi'nde yüzümüzü güldürdü
Habere Git

Thompson ve Pierre, Instagram'dan takipleşiyor

VakıfBank maçının ardından Sarı-Siyahlıların Amerikalı voleybolcusu Jordan Thompson ve maçı tribünlerden takip eden Dyshawn Pierre bir araya geldi. Fenerbahçe Beko'nun Kanadalı yıldızı Pierre ve Thompson tribünlerde bir süre sohbet etti. İkili Instagram'da da birbirlerini takip ediyor. Jordan Thompson, Pierre'in son şampiyonluk gönderisini de beğenmişti. 

İlgini Çekebilir
Stefano Lavarini: Stysiak'ın Eda Erdem hayranı olduğunu bilmiyordum
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler