VakıfBank'ın yeni transferi Bosetti: Biraz üzgünüm

27.08.2024 - 11:21 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 11:29

Vodafone Sultanlar Ligi'nden VakıfBank'ın yeni transferi Caterina Bosetti memleketi Albizzate'deki kutlamalarda açıklama yaptı. İşte detaylar...

VakıfBank'ın yeni transferi Bosetti: Biraz üzgünüm

AJANSSPOR - HABER

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndan altın madalya ile dönen İtalyan voleybolcu Caterina Bosetti memleketi Albizzate'de düzenlenen kutlamalara katıldı. Bosetti açıklamalarında ise Türkiye'ye odaklandığını belirtti.

"Bu kez her şey doğru şekilde ilerledi"

Varese Sport tarafından aktarılan bilgilere göre Caterina Bosetti, Albizzate'de yapılan kutlamalar hakkında şunları söyledi: "Böyle bir kutlama beklemiyordum. Burada olmak harika. Birçok tanıdık yüz görüyorum. Hâlâ ne olduğunu anlayamadım ama çok mutluyum. Burada, Albizzate'de birçok anım ve birkaç arkadaşım var. Bu madalya, hayatta aradığın bir yolun taçlandırılmasını temsil ediyor. Bu kez her şey doğru şekilde ilerledi. Şimdi yeni bir hedef için buradan ayrılıyorum."

"Şimdi Türkiye'ye odaklanıyorum"

VakıfBank'a katılmak için yola çıkacağını da belirten Caterina Bosetti şunları söyledi: "30 yaşımdayım bu yüzden yavaş yavaş geleceğim hakkında düşünmeye başladım. Bu madalya doğru zamanda geldi. Biraz üzgünüm çünkü İtalya'da pek çok fırsat önümüze çıkıyor ama şimdi Türkiye'ye odaklanıyorum."

İlgini Çekebilir
Giovanni Guidetti: Kimse benimle sözleşme için iletişime geçmedi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler