VakıfBank'ın yeni transferi Caterina Bosetti'den Guidetti sözleri: Onun varlığı...

Aleyna Gürgen
19.07.2024 - 08:57 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 09:09

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi VakıfBank'a transfer olan İtalyan voleybolcu Caterina Bosetti yeni açıklamalarında transfer süreci ve başantrenör Giovanni Guidetti'den bahsetti.

VakıfBank'ın yeni transferi Caterina Bosetti'den Guidetti sözleri: Onun varlığı...

VakıfBank yeni sezon öncesi yapılanma çalışmaları ile kadrosunu güçlendiriyor. Sarı-Siyahlı ekibin İtalyan transferi Caterina Bosetti ise Varese News için özel açıklamalarda bulundu.

"VakıfBank üst düzey bir kulüp"

VakıfBanklı Caterina Bosetti açıklamalarında şu anda önceliğinin İtalya A Milli Kadın Voleybol Takımı olduğunu belirterek şunları söyledi: "Şimdilik bu konu hakkında fazla düşünmüyorum çünkü İtalya ile olimpiyatlar dolu dolu yaşanması gereken oldukça büyük bir hedef. Ancak arka planda çok şey kazanmış ve dört gözle gitmeyi beklediğim üst düzey bir kulüp olan VakıfBank ile yaşayacağım bir deneyim var."

VakıfBank'ın yeni transferinde Giovanni Guidetti etkili oldu

30 yaşındaki tecrübeli smaçör Bosetti, VakıfBank'a transferinde başantrenör Giovanni Guidetti'nin de önemine vurgu yaparken "Ayrıca Giovanni Guidetti var. Kendimi şanslı görüyorum çünkü kariyerim boyunca çok sayıda kaliteli koç ile çalıştım ve şimdi sıra Giovanni'de. Onun varlığı seçimimde belirleyici oldu. Ama şimdi ilk olarak sırada İtalya var."

İlgini Çekebilir
Tijana Boskovic'ten Giovanni Guidetti sözleri
Habere Git

Bosetti'nin Sultanlar Ligi'ndeki ikinci deneyimi

Caterina Bosetti, 2014-15 döneminde Galatasaray Daikin'de forma giymişti. İtalyan smaçörün VakıfBank'a transfer olmadan önceki ekibi ise Novara idi.

Senin için hazırladığımız haberler