VakıfBank'ın yeni yıldızı Yuan Xinyue şaşkınlığını açıkladı: Çok hoş bir sürpriz oldu

04.10.2024 - 19:36 | Son Güncellenme: 04.10.2024 - 19:49

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi VakıfBank'ın yeni transferi Yuan Xinyue açıklamalarında transfer süreci ve Türkiye hakkında konuştu. İşte detaylar...

VakıfBank'ın yeni yıldızı Yuan Xinyue şaşkınlığını açıkladı: Çok hoş bir sürpriz oldu

AJANSSPOR - HABER

Çinli orta oyuncu Yuan Xinyue geçtiğimiz haftalarda Sultanlar Ligi ekibi VakıfBank'a transfer olmuştu. 27 yaşındaki tecrübeli oyuncu yeni açıklamaları ile dikkat çekti.

Yuan Xinyue, VakıfBank'a nasıl transfer oldu?

Hürriyet'e konuşan Yuan Xinyue, VakıfBank'a transfer sürecini şu sözlerle anlattı: "Paris 2024 Olimpiyatları sonrasında böyle bir teklif geldiğinde kaçırmak istemedim. Ailemin destek vermesinin ardından VakıfBank’ın bana önemli katkı vereceğini düşündüğüm için hemen buraya gelme kararımı verdim."

"Benim için çok hoş bir sürpriz oldu"

Açıklamalarında İstanbul'dan da söz eden Yuan Xinyue, Haber Merkezi'ne kendisini en çok şaşırtan şeyleri "Trafik ve sokaktaki kediler. İstanbul çok büyük ve canlı bir şehir. Her şey çok hızlı akıyor. Sokaklarda çok fazla kedi var, bu da benim için çok hoş bir sürpriz oldu." diyerek açıkladı.

İlgini Çekebilir
Cansu Özbay'dan Zehra Güneş açıklaması: "Herkese nasip olmaz"
Habere Git

"Özellikle en çok problem çektiğim alan..."

CGTN Türk'e takıma alışma sürecinden de bahseden Yuan Xinyue şunları söyledi: "Özellikle en çok problem çektiğim alan sanırım dil konusu. Ama takım arkadaşlarım ve teknik ekibimiz bana yardımcı oluyorlar ve çok hırslı takım arkadaşlarına sahibim. O yüzden çok güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum.


Senin için hazırladığımız haberler