Şampiyon VakıfBank’dan Kübra Akman, Melis Gürkaynak ve Ayça Aykaç konuştu

Orhan Gülek
12.05.2022 - 22:40 | Son Güncellenme: 12.05.2022 - 23:07

Sultanlar Ligi final serisi 5'inci maçında Fenerbahçe Beko'yu 3-0 mağlup ederek şampiyon olan VakıfBank'ta Kübra Akman, Melis Gürkaynak ve Ayça Aykaç konuştu

Şampiyon VakıfBank’dan Kübra Akman, Melis Gürkaynak ve Ayça Aykaç konuştu

AJANSSPOR - HABER

Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi play-off final serisi beşinci maçında Fenerbahçe Opet'i sahasında 3-0 yenen VakıfBank, seriyi 3-2 kazanarak şampiyon oldu.

Karşılaşma sonrası  VakıfBank'ta Kübra Akman, Melis Gürkaynak ve Ayça Aykaç konuştu

Melis Gürkaynak: “Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum”

Çok güzel bir seri olduğunu ifade eden Gürkaynak, “Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Sezon sonunda bu üst seviye maçları oynamak kolay değil. Türk voleybolu adına güzel bir sezon oldu, bütün lig çok keyifliydi. Bütün takımları tebrik ediyorum, mutluyuz” dedi.

VakıfBank ile son maçına çıkan ve milli maçların ardından kariyerine nokta koyacak olan Gürkaynak, “Bu salonda son maçım. Milli takım ile Slovenya’ya gideceğiz. Sezon bitmiş olsaydı eminim daha fazla ağlıyordum. 10 gün var ve kendimi ağlamamak için tutmaya çalışıyorum. VakıfBank’a minnet borçluyum. Çocukluğum geçti, buraya veda etmek çok zor. Burası benim gerçekten ailem” ifadelerini kullandı.

Ayça Aykaç: "Daha bitmedi, inşallah 5. kupayı da alacağız"

Mücadelenin ardından İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulunan Ayça Aykaç, "Çok zorlu bir seriydi. Çok zorlandık. Seride geriye düşmüştük. Ama dördüncü maç inanılmaz bir geri dönüşle kazanmasını bildik. Sonrasında da rüzgarı arkamıza alıp, bugün de 3-0 galibiyet aldık. Bütün takım arkadaşlarımı, bütün teknik heyetini kutluyorum. Çok güzel bir iş başardık. Çok güzel bir geri dönüşü başardık. Daha bitmedi. Sezonun başında 5 kupa hedefiyle çıktık. İnşallah 5. kupayı da kazanacağız. Sezonu böyle bitireceğiz" diye konuştu.

 

Serinin 4. maçında setlerde 2-0 geriye düşmelerinden sonra neler hissettiğinin sorulması üzerine Aykaç, "Gittiğini düşündük hepimiz ama bir şekilde oyuncu değişiklikleri ile çevirdik. Gerçekten çok iyi 14 oyuncuya sahibiz takım olarak. O gün gününde olmayan birisi çıktığında, o gün gününde olan birisi girdiğinde oyunu değiştirebilecek yeteneğe ve kapasiteye sahip. O yüzden çok şanslı bir takımız" şeklinde cevap verdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Opet'i deviren Vakıfbank şampiyon!
Habere Git

Kübra Akman: "Takımımla inanılmaz gurur duyuyorum"

Vakıfbank’ın başarılı oyuncusu Kübra Akman ise, "Çok mutluyuz. Çok çalıştık. 9 aydır sezonun en önemli zamanı için çalışıyoruz. O kadar mutluyum ki hem takımım adına hem 2-1’den böyle güzel bir dönüş yaptığımız için çok mutluyum. Bizi desteklemeye gelen herkese teşekkür ederim. Mükemmel bir tribün vardı" ifadelerini kullandı.

Serinin 4. maçında setlerde 2-0 geriye düştükten sonra neler hissettiğinin sorulması üzerine Akman, "Bunu daha önce de yaptık. 2-3 sene önce de aynı buy şekilde 2-1 geriden 3-2 kazanmıştık. Bildiğimiz bir şeydi. Takımımla inanılmaz gurur duyuyorum. Herkes çok çalışıyor, çok emek veriyor. O yüzden çok mutluyum" diye cevap verdi.

Isabelle Haak: “Mükemmel performans gösterdik”

5 tane zorlu bir final oynadıklarını ve Fenerbahçe karşısında kolay bir maça çıkmadıklarını söyleyen Isabelle Haak ise, “Bütün her şeyimizi sahaya vererek mücadele ettik ve mükemmel performans gösterdik. Takım adına gösterdiğimiz performans için çok mutluyuz” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler