VakıfBank'ta Derya Cebecioğlu kadrodan çıkarıldı!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Voleybol haberleri... Sultanlar Ligi takımlarından VakıfBank Spor Kulübü'nde Derya Cebecioğlu'nun koronavirüs (Covid-19) test sonucunun pozitif çıktı. İşte detaylar.

Son 5 Haber

Paraguay maçı sonrası Türkiye, Avrupa'da gündem oldu! Atılan manşetler

Fulham'dan Nwaiwu için yeni teklif! Trabzonspor'dan bir kez daha ret

Türkiye FIFA sıralamasında 10 basamak geriledi: 32. sıraya düştü

A Milli Futbol Takımımızın elenmesinin ardından Hacıosmanoğlu'ndan ilk görüntü

"Türkler geliyor" marşını yazmıştı! Sinan Akçıl'dan sert tepki
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Misli. com Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank Spor Kulübü, Derya Cebecioğlu'nun koronavirüs (Covid-19) test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Takımımızın sporcu, teknik ekip ve idari çalışanları için gerçekleştirilen rutin Covid-19 testlerinde oyuncumuz Derya Cebecioğlu'nun sonucu pozitif çıkmıştır.
Gerekli izolasyon tedbirleri alınmış ve tedavi sürecine başlanmıştır. Sporcumuza geçmiş olsun diler, kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi.
7 gün karantinada kalacak olan Derya Cebecioğlu, bugün saat 19.00'da oynanacak ve TRT Spor Yıldız'dan canlı olarak ekranlara gelecek Eczacıbaşı Dynavit karşılaşmasında forma giyemeyecek.
