VakıfBank'tan Frantti, Güneş ve Özbay açıklaması: 10 gün sahalardan uzak kalacak

05.10.2024 - 10:35 | Son Güncellenme: 05.10.2024 - 10:42

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi VakıfBank, oyuncuları Ali Frantti, Zehra Güneş ve Cansu Özbay'ın sağlık durumları hakkında açıklama yaptı.

VakıfBank'tan Frantti, Güneş ve Özbay açıklaması: 10 gün sahalardan uzak kalacak

AJANSSPOR - HABER

VakıfBank, Galatasaray Daikin maçı öncesinde Ali Frantti, Zehra Güneş ve Cansu Özbay'ın sağlık durumları hakkında açıklamada bulundu. Açıklamada Frantti'nin 10 gün antrenmanlara katılamayacağı ve maç kadrolarında olmayacağı belirtildi.

Güneş ve Cansu, Galatasaray maçında oynayabilir

VakıfBank'ın açıklamalarında tedavi süreci geçiren Zehra Güneş ve Cansu Özbay'ın teknik heyet tarafından görevlendirilmesi ile Galatasaray maçında forma giyebileceği belirtildi. Duyuruda şu ifadelere yer verildi: "Tedavisi devam eden sporcularımızdan Zehra Güneş'in Academic Hospital'da yapılan son kontrollerinde takım antrenmanlarının tamamına katılacak düzeyde iyileşme gösterdiği belirlenmiştir. Teknik heyetin kararına göre bugün itibarıyla maçlarda görev alabilecek olan Güneş'in durumu sağlık heyetimizce de takip edilmektedir."

VakıfBank'ın açıklaması şu sözlerle devam etti: "Tedavisi devam eden bir diğer sporcumuz Cansu Özbay, takımla birlikte İtalya kampında antrenmanlara başlamıştır. Kontrollü tedavisi devam etmekte olan sporcumuz, bugün itibarıyla takım antrenmanlarının tamamına katılabilecek durumda olup teknik heyet tarafından görev verilmesi halinde maç kadrosunda yer alabilecektir."

Frantti 10 gün sahalardan uzak

Sarı-Siyahlı ekibin Amerikalı voleybolcusu Ali Frantti'den ise kötü haber geldi. Tecrübeli oyuncunun 10 gün antrenmanlara katılamayacağı ve maç kadrolarında yer almayacağı duyuruldu. Açıklamada şunlar söylendi: "Belinden yaşadığı sakatlığın nüksetmesi üzerine daha önce iğne tedavisi uygulanan sporcumuz Ali Frantti'nin omurgasında yeniden ağrı hissetmesi nedeniyle kendisine Academic Hospital'da tetkikler yapılmıştır. Kontrollerin ardından dinlendirilmesine karar verilen oyuncumuz, 10 gün süreyle takım antrenmanlarına katılamayacak ve maç kadrolarında yer alamayacaktır. Frantti'nin durumu daha sonra yapılacak olan kontrollerin ardından yeniden değerlendirilecektir."

İlgini Çekebilir
Zehra Güneş kaptan olarak ilk kez sahaya çıkıyor
Habere Git

Galatasaray Daikin - VakıfBank maçı ne zaman, hangi kanalda?

Galatasaray Daikin - Vakıfbank maçı bugün (5 Ekim) 13.00'te başlayacak. Galatasaray Daikin - VakıfBank karşılaşması TRT Spor Yıldız'dan canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler