Valbuena komşuda da tutunamadı! İşte yeni takımı…

20.05.2021 - 12:43 | Son Güncellenme: 20.05.2021 - 12:46

2017-19 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Mathieu Valbuena, Yunanistan ekibi Olympiakos’tan ayrılabilir. İşte detaylar…

Valbuena komşuda da tutunamadı! İşte yeni takımı…

AJANSSPOR - HABER

2019 yılında Fenerbahçe’den Olympiakos’a geçen Mathieu Valbuena, 2 yıllık Yunanistan macerasından sonra kıta değiştirebilir. Kariyeri boyunca Avrupa ekiplerinin formasını giyen oyuncunun Meksika kulübü Tigres’e gitmesi gündemde. Valbuena’nın Meksika’ya gitmesine aracı olan isim de eski takım arkadaşı Pierre Gignac.

Gignac, “Marsilya ruhunu” Meksika’da yaşatıyor

2010’dan 2015’e kadar Marsilya forması giyen Andre Pierre-Gignac, 2015 yılında kariyerine Avrupa’da devam edebilecekken Meksika’nın yolunu tutmuştu. O dönemde 10 milyon Euro piyasa değerine sahip olan oyuncu, son 6 sezondur Tigres formasını giyiyor.

Meksika’ya kolay adapte olan Gignac, eski takım arkadaşı Thauvin’in takımına bedelsiz gelmesine aracı olmuştu. 28 milyon Euro piyasa değerindeki Thauvin, Avrupa ekiplerinin radarındayken Tigres’le anlaşmaya vardı.

Gignac’ın Tigres’e kazandırmaya uğraştığı son isim Valbuena. Gignac’la beraber 4 sezon oynayan emektar futbolcu, eski takım arkadaşıyla tekrar buluşabilir.

 

Meksika’dan Futboltotal, sözleşmesi gelecek yıl sona erecek futbolcu için Tigres’in devrede olduğunu iddia etti.

Valbuena, Fenerbahçe ile 71 maça çıkıp; 12 gol, 22 asist yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler