Valbuena Lyon'u topa tuttu!

15.06.2017 - 22:13 | Son Güncellenme: 15.06.2017 - 22:13

Valbuena Lyon'u topa tuttu!

 AJANSSPOR - Fenerbahçe'nin Lyon'dan transfer ettiği Mathieu Valbuena, Fransız basınına bir röportaj daha verdi ve eski takııyla ilgili çarpıcı sözler sarf etti.

Milli takımla ilgili görüşlerini dile getiren Valbuena, "Fransa milli takımında çok iyi oynayan, çok yetenekli gençler olduğunun farkındayım ve böyle gençler olduğu için mutluyum" dedi.

1.5 yılı aşkın bir süredir çağrılmadığı Fransa Milli Takımı için halen umutlu olduğunu vurgulayan 32 yaşındaki yıldız, "Fransa Milli Takımı'na geri dönmek için kendime bir yıl verdim. Neden Dünya Kupası gibi olağan dışı bir şeyi hedeflemeyeyim ki, futbolda başka örnekler gördük. 2018 Dünya Kupası'na kadar, Fransa'ya dönmek için her şeyimi vereceğim. Eğer bu bir yılın ardından Fransa Milli Takımı olmazsa... Gerçekçi olmanız, sağduyulu olmanız gerekiyor, bir karar vereceğim" diye konuştu.

Lyon'da gerçirdiği süreci de anlatan Valbuena, "Benim için ayrılma zamanıydı. Lyon'da çok karmaşık bir durumun üstesinden geldiğimi için mutluyum. Artık tarafsızlık kalmamıştı. Her maç 5 gol atsam veya iyi oynamasam, sürekli çok yaşlı olduğum ve takımın en yüksek ücret alan ismi olduğum söylenecekti. Bir yerden sonra bunları daha fazla duymak istemedim. Bir noktada kendimi sürüklenmiş hissettim ve bunu anlamadım" diye görüş bildirdi.

Lyon'da bazı isimlere teşekkür etmeyeceğinin altını çizen Valbuena, "Kulüpteki herkese teşekkür etmeyeceğim çok açık. Lyon harika bir kulüp ancak görülmesi gereken birçok şey olduğunu düşünüyorum. Kulüpte, ortalığı karartan ve basını araçsallaştırmaya çalışan birçok insan olduğunu öğrendim. Bir noktada kulüpte günah keçisi oldum. Lyon yöneticileri kalmamı istiyordu ama ayrılmayı isteyen taraf bendim" ifadesini kullandı.

(KAYNAK GÖSTERMEDEN KULLANANLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR)

Senin için hazırladığımız haberler