Valbuena’dan Benzema’ya: Peşini bırakmayacağız!

20.10.2021 - 16:20 | Son Güncellenme: 20.10.2021 - 16:24

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Mathieu Valbuena ile Real Madrid’in yıldızı Karim Benzema arasındaki şantaj davası başladı. İşte detaylar…

Valbuena’dan Benzema’ya: Peşini bırakmayacağız!

AJANSSPOR-HABER

Fransız futbolunu sarsan Karim Benzema-Mathieu Valbuena davasında ilk duruşma gerçekleştirildi. Bilndiği gibi Real Madrid’in golcüsü Benzema, Fenerbahçe’nin eski yıldızı Valbuena'ya seks videosu ile şantaj yaptığı iddiasıyla yargılanıyor. 

Benzema'nın 5 yıl hapsi isteniyor

Paris'teki Versailles Ceza Mahkemesi'nde Benzema'nın dışında dört kişi daha yargılandığı davada, Fransız futbolcu için 5 yıla kadar hapis ve 70 bin Euro para cezası istendi. Karim Benzema’nın katılmadığı ilk duruşmada Mathieu Valbuena hazır bulundu. 

Valbeuena: 6 yıldır Benzema'yı bekliyoruz

Olympiakos yönetiminden izin alıp mahkemeye gelen Fransız futbolcu, basın mensuplarının sorularına "6 yıldır bu dava devam ediyor. Herkes burada fakat Karim Benzema yok. Yazık ki 6 yıldır bekliyoruz. Ne olursa olsun peşini bırakmayacağız" yanıtını verdi.

'Djibril Cisse beni uyardı'

Valbuena, mahkemeye konu olan süreç hakkında ise, "Bu video ile ilgili bana ilk uyarı Djibril Cisse'den geldi. Ortaya çıkmasın diye para vermeyi hiç düşünmedim. Tehlikede olduğumu hissettim ve şikayette bulundum. Bu videonun ortaya çıkmasıyla Fransız Milli Takımı’nda işlerin zor olacağını biliyordum" açıklamasını yaptı. 

Benzema, Fransa Milli Takımı'na geri döndü 

Seks videosu iddiaları sonrası Benzema ve Valbuena, Fransa Milli Takımı’ndan uzaklaştırılmıştı. Karim Benzema tam 6 yıllık aranın ardundan EURO 2020 ile beraber yeniden milli takım formasını giymeye başlamıştı

Senin için hazırladığımız haberler