Valbuena'dan derbi sonrası flaş sözler!

03.11.2018 - 02:37 | Son Güncellenme: 03.11.2018 - 02:37

Fenerbahçe forması giyen Mathieu Valbuena, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu. Valbuena çarpıcı sözler söyledi.

Valbuena’nın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

“Sıra dışı bir takım örneği gösterdiğimizi düşünüyorum”

Mutluyum. Süre aldım ve oynadım. Takıma katkı verdim. Zor bir dönemden geçtim diyebilirim. Rekabetçi ve mücadeleyi seven bir oyuncuyum. Bu açıdan zor oldu. Dışarıdan takım arkadaşlarımı izlemek de zor oldu. Ben bu takıma neler verebileceğimi biliyoruum. 2 aydır oynamıyordum. Hazır bir şekilde çıktım. Önemli olan ben değilim, takımdır. Sıra dışı bir takım örneği gösterdiğimizi düşünüyorum.

Vefat eden taraftarı unutmadı

Bugün çok kötü bir haber aldık. Maçtan önce genç bir taraftarımızın vefatını öğrendik. Üzüntü verici bir haber. Onu düşünerek de sahadaydık. Bizim için çok üzücü bir haberdi. Mücadelemizi sonuna kadar devam ettirdik.

“Bir oyuncu oynamadığında mutluysa sorun vardır”

Ben pes etmem hiçbir zaman. Hayatım boyunca pes etmedim. Oynadığım kulüplere katkı vermeye çalıştım. Ben çalıştığımın karşılığını alıyorum derim. Bir oyuncu oynamadığında mutluysa orada bir sorun vardır. Fenerbahçe zor bir dönemden geçiyor. Benden beklentileri bilerek sahaya çıktım. Kendimi iyi hissediyorum. İnsanların kafasında belki bir şüphe vardı. Ama bunlara takılmayıp işimizi yapmaya çalışıyoruz. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler