Valbuena'dan Marsilya'ya Gomis üzerinden eleştiri!

11.11.2018 - 19:50 | Son Güncellenme: 11.11.2018 - 19:50

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Mathieu Valbuena, Fransız basınına verdiği röportajda Marsilya’nın son durumunu değerlendirdi.

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Mathieu Valbuena, Fransız basınına verdiği röportajda Marsilya’nın son durumunu değerlendirdi.

Valbuena'ya göre Marsilya Gomis gibi golcünün eksikliğini yaşıyor!

Galatasaray ve Anderlecht maçlarının yıldızı olan Valbuena, 2004-2012 yılları arası formasını giydiği Marsilya’nın Gomis gibi bir golcü oyuncunun eksikliğini hissettiğini söyledi.

“Marsilya’nın iyi bir golcüye ihtiyacı var. Başka bölgelere transferler yaptılar ama bence bu kadarı gerekli değildi. Öncelik her zaman golcü olmalıydı zira Bafe Gomis size sezonda 15-20 golü garanti ediyordu. Onun gibi birinin yerine transfer yapmak kolay değildir. İşte geçen sene gördük.”

Fransa’dan ayrılsa dahi Marsilya’yı takip ettiğini belirten deneyimli oyuncu, “Bütün maçlarını izliyorum. Benim için her zaman özel bir kulüp olacak” dedi.

Marsilya ligde ilk 12 hafta itibariyle Avrupa kupaları pozisyonunda değildi. Forvetler Mitroglou ve Germain de performansları nedeniyle sıklıkla eleştiriliyorlar.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler