Valencia Fenerbahçe’ye hayat verdi!

08.05.2021 - 23:16 | Son Güncellenme: 08.05.2021 - 23:23

Süper Lig'in 40. haftasında Fenerbahçe, Ankaragücü karşısında altın değerinde bir 3 puan alırken, Enner Valencia hem 90+6'da attığı gol hem de ilk gole yaptığı asistle maça damga vurdu.

Valencia Fenerbahçe’ye hayat verdi!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR
 
Süper Lig’de Fenerbahçe başkent deplasmanında öldü öldü dirildi. Sarı lacivertli takımda maçın yıldızı, 1 gol atıp 1 asist yapan Enner Valencia oldu. Karşılaşmaya 3. dakikada yediği gol ile 1-0 geride başlayan Fenerbahçe’de direktör Emre Belözoğlu’nun oyuna müdahalesi sonuç verdi.
 

Önce asistiyle beraberliği getirdi

Gökhan Gönül’ün oyuna girmesi ile Ozan Tufan orta sahaya geçti. Oyunda önce dengeyi sağlayan sarı-lacievertliler, 43. dakikada Enner Valencia’nın asistinde skoru Ozan Tufan ile 1-1’e getirdi.

Süper Lig'de 11. golünü attı

İkinci yarı oyunun tek hakimi olan Fenerbahçe çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamadı. Karşılaşmanın 90+6. dakikasında İrfan Can’ın ortasında Enner Valencia topu ağlara göndererek takımını 2-1 öne geçirdi. Sarı lacivertliler maçı 2-1 kazanırken Enner Valencia 1 gol 1 asistlik performans sergiledi. Ekvadorlu oyuncu böylece 32 maçında 11. golünü atarken 5. asistini yaptı.

İrfan Can Kahveci de göz doldurdu

İrfan Can Kahveci de maçın yıldızlarından oldu. Atılan ilk golün asistin pasını veren tecrübeli futbolcu ikinci golde de asist katkısında bulundu. Jose Sosa ise 3. dakikada yenilen gol öncesi hata yapsa da sahada sarı lacivertli takımı yöneten isim oldu. Arjantinli yıldızın performansı Fenerbahçe’nin galibiyetinde önemli rol oynadı.

Şampiyonluk umutları yeniden yeşerdi

Öte yandan maç sonunda Fenerbahçeli oyuncular ve teknik heyet sevinç yumağı oluşturdu. Sarı-lacivertliler lider Beşiktaş ile aradaki puan farkını Süper Lig’in bitimine iki maç kala  2’ye indirirken, şampiyonluk için daha da umutlandı.

Senin için hazırladığımız haberler